Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid Online, "Offline" Oluyor

 
     Konami, 4 seneyi aşkın bir süredir hizmet veren Metal Gear Online servisini kapatma kararı aldığını duyurdu.
 
    21 Haziran'da sunucuları kapanacak olan servis, ilk kez Metal Gear Solid 3: Subsistence ile ortaya çıkmış, Metal Gear Solid 4 ile yoluna devam etmişti. Haziran ayında serinin 25. yılı kutlanacağından MGS: Online sunucularının kapanması ayrı bir önem teşkil ediyor.
 
    Kapanıştan önce Metal Gear Online dükkanı da teslim olacak. Nisan ayı gibi tüm karakter yaratma seçenekleri durdurulacak ve oyunun satıştaki 3 expansion paketi olan Meme, Gene ve Scene kapanıştan önce oyunseverlere bedavaya sunulacak.
 
    Oyunun sunucularında çok fazla oyuncu olmamasına rağmen bir servisin durdurulması ben de her zaman kötü bir his uyandırmıştır. Bunda da böyle oldu. Her neyse, yine de bu kararın daha büyük projeleri beraberinde getirmesini diliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mgs Guns of the Patriots mgs online bedava
Pandora's Tower'ın Çıkış Tarihi Netleşti Minecraft'ı Vita'ya Getirme Planı Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2012 22:52:01

0
Stoty mode kalitesini yakalayamıyordu zaten türü hem stealth hemde third person, açıkçası serinin fanı olarak biraz zorlama bir onlineydi diye düşünüyorum, online olmak için shooter mekanikleri fln biraz zayıf kalıyordu. Zaten hardcore gamer online first person oynar en kötü shooter oynar geow fln.. Mesela warzone sabahlara kadar oynanır bi online, Guerilla games online fps konusunda müthiş bir başarı yakaladı. Kojimanın o seriye online getirmesi gereksiz işgüzarlıktı, zaten o seri offline zamanında bile oyunculara fazla fazla yetiyordu.

mgsmus

14.2.2012 18:36:46

0
Konsolda online olduğum ilk oyun MGO'dı. Vay be 1 yıldır hiç girmiyordum. Üzüldüm biraz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 4
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız