Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye ve seçim odaklı Star Trek: Resurgence'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Geliştirici Dramatic Labs, hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Star Trek: Resurgence'ın 23 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. İkonik bilim kurgu evreninde geçen seçim odaklı orijinal bir hikaye bu yapımla beraber bizleri bekliyor.
 
Seçimlerin önemli olduğu yapım
 
 
 
Star Trek: The Next Generation'daki olaylardan kısa bir süre sonrasını temel alan bu yapımda orijinal bir hikaye bizlere sunulacak. Seçimlerin önemli olduğun oyunda yol ayrımlarına biz karar verecek ve gidişatı biz belirleyeceğiz. 
 
Oyuncular, savaşın eşiğindeki iki medeniyetin karanlık gizemlerini çözmeye çalışırken subay Jara Rydek ve mühendislik piyadesi Carter Diaz'dan oluşan iki ana karakterin kontrolünü eline alacak. Star Trek evrenine dalış yapacağımız oyunda karakterlerle etkileşim kurup hikayenin gidişatına yön vereceğiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji taktik yönetim
Strateji oyunu War Mongrels PlayStation ve Xbox konsollarına çıkış yaptı A Plague Tale: Innocence - İnceleme

Erellach

26.4.2023 09:00:17

0
Turkce altyazi destegi ile gelirse cok guzel olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek Fleet Command
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız