Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default'un Platformları Genişleyebilir


    Nintendo 3DS'e özel olarak yayınlanan Square Enix'in JRPG oyunu Bravely Default, türe son dönemde kazandırılan önemli yapımlardan biriydi. Bravely Second adıyla devam edecek olan seriyle ilgili yeni bir haber geldi.
 
    Her iki oyununda da platform olarak kendine Nintendo 3DS'i seçen Silicon Studio'nun başkanı Takehiko Terada, Bravely serisinin platformlarının genişleyebileceğinden söz etti. Henüz net bir kararın verilmediğini fakat planlamaların yapıldığını söyleyen Terada, bunun Square Enix'e bağlı olduğunu belirtti.
 
    Firmanın kökenine ve oyunun yapısına baktığımızda PC veya ev konsolu çıkışı zor gibi duruyor. Bravely serisini ilerleyen dönemde mobil platformlarda ve Vita'da görmemiz daha olağan gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bravely Default: Flying Fairy Square Enix 3DS JRPG for the sequel
DriveClub ve Killzone Yapımcısında İşten Çıkarmalar Onaylandı ArmA 3 Konsollar İçin Düşünülmüyor, Bir Sonraki Proje 'Belki' Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2014 18:24:53

0
Vita batsın Sony batsın kurtulalım

BSC Misafiri

26.3.2014 07:30:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife Evet, OLED ekran oyunu sanatsal yönü çok güzel aktarılırdı, umarım Sony bu konuda bir şeyler yapar. Büyük ihtimal telefonlar içindir ama belli olmaz.
Yapımcılar oyunlarını satan konsollara elde edecekleri geliri düşünerek hazırlarlar. Kaldı ki Vita'dan üreticisi bile umudunu kesmişken(1. parti bile satmıyor) ve satışlarda çok düşük durumda iken Vita hayal gibi duruyor.

Noctis_Strife

25.3.2014 18:27:06

0
Evet, OLED ekran oyunu sanatsal yönü çok güzel aktarılırdı, umarım Sony bu konuda bir şeyler yapar. Büyük ihtimal telefonlar içindir ama belli olmaz.

resh_aykut

25.3.2014 17:46:19

+1
Vitaya gelir umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Default: For the Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız