Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Yerli Mobil Oyun: Impossible Run Micro Monster

 
   Donanımhaber forumlarından tanıdığımız  Cihan Özgür'ün yeni oyunu Impossible Run Micro Monster, 20 Temmuz'dan beri Google Play'de yerini almış durumda.
 
   Kişisel tercih olarak, mobil oyunların mümkün olduğu kadar basit kontrollere sahip, öğrenme periyodu uzun olmayan oyunlar olmasını istiyorum. En son Broken Sword 2'yi Android'de oynamayı denemiş ve bu önyargımı yıkmak istemiştim ancak maalesef oyundan bilgisayar başındaki tadı alamamıştım; dolayısıyla bu tür oyunların mobil platformlara uygun olmadığını düşünenlerdenim. (Aynı durum 3DS, Vita vs için de geçerli)
 
    O nedenle KISS (Keep It Simple Stupid) prensibini taşıyan bu yeni Android oyunu daha ilk baştan kalbimi kazandı, zira kontrol anlamında yaptığımız tek şey ekrana dokunmak, o kadar. Kafayı fazla yormadan, oyunu indirir indirmez oynamaya başlayacağınız türden bir oyun bu. Kendi adıma kocaman bir artı puan.
 
   Oyunun daha açılır açılmaz göze çarpan bir diğer artısı ise grafikleri oldu. Konsepti gereği çok daha basit grafiklerle aynı iş kotarılabilecekken, üzerinde emek sarf edilmiş, gayet başarılı ve akıcı 3D grafiklere sahip oyunumuz bu noktada da takdiri hak ediyor. Az sayıdaki ses efektleri de gayet yeterli ve kaliteli.
 
   Oyunda düz bir yol boyunca sağlı sollu çapraz yönlere kaçarak, aynı şekilde karşı yönden çapraz yönlerde gelen canavarlara yakalanmamaya çalışıyoruz. Ekrana dokunarak sağ-sol yön değişikliği yapabiliyoruz. Kontroller sekmiyor ve "ama basmıştım ben" çamuruna yatmanıza izin vermiyor. Canavarlar sizi yere yatırıp yemeye başladıysa, bu tamamen kendi beceriksizliğimiz. Yolda rastgele çıkan silahlar da oyuna ayrıca eğlence katıyor.
 
   Ücretsiz olan oyunda, oyun içi reklamlara yer verilmiş, ancak bu reklamlar da abartılmayarak, kabul edilebilir bir seviyede tutulmuş.
 
   Yerli bir yapım olmasının yanında, yüksek kalitesiyle de hemen indirilmesini ve denenmesini tavsiye edeceğim bir oyun oldu Impossible Run Micro Monster. Cihan Özgür'ün yeni projelerini de takip etmekte fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
android yerli türk aksiyon
Little Big Planet Karakterlerinizi Maleficent Kostümü Giydirin Hyrule Warriors'da Online Co-Op Özelliği Bulunmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2014 19:29:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: pscosocial Bir yerli oyunda Türkçe ad ile çıksın be arkadaş ...!
Kullanıcı adını seçerken Türkçeyi tercih etmeyenin bir oyunda Türkçe isim istemeye hakkı yoktur.

MrKerberoS

3.8.2014 13:18:33

0
Oyunun global piyasada iş yapması için Türkçe isimle çıkmaması bence doğru karar.

BSC Misafiri

3.8.2014 10:26:50

0
fikir güzel ama ben böyle oyunlardan hoşlanmadığım için de olabilir ama bi kaç kez oynayıp sildim. oyun içi parayla özel güçler daha da gelişmeli bence klasik

pscosocial

2.8.2014 19:42:16

0
Bir yerli oyunda Türkçe ad ile çıksın be arkadaş ...!

qqqqrpppp

2.8.2014 17:19:42

0
yapan arkadaşa destek için indirip oynadım.ama tüm mobile oyunlar gibi oynayamadım.mobile oyunları 5dk oynayabiliyorum sadece, sonra yüzlerine bakmıyorum.

canthomas

2.8.2014 16:51:15

0
Ben indirdim oynadım birkaç arkadaşıma da önerdim , bence oldukça güzel bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Impossible Run Micro Monster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız