Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak?

 
 
The Last of Us serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Tek oyunculu hikaye odaklı aksiyon-macera deneyimini bizlere sunan franchise Türkçe alt yazı ve dublajı ile beraber göz dolduruyor. İlk oyunun PC platformunda yer aldığı ancak ikinci oyunun bulunmadığı bu süreçte, devam oyununun ne zaman PC'ye geleceği ortaya çıkıyor.
 
Yeni bilgiler Dealabs yazarı Billbil-kun'dan geliyor
 
 
 
Tanınmış ve güvenilir sızıntılarla beraber ön plana çıkan Dealabs yazarı Billbil-kun tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre The Last of Us Part 2’nin PC sürümü şu anda tam geliştirilme aşamasında. 2021 yılından bu yana üzerinde çalışıldığı iddia edilen yeni sürüm, Kasım 2023 itibarıyla tam geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor.
 
Remastered yani yeniden düzenlenen bir sürüm olarak bizlere sunulmak istenen The Last of Us Part 2’nin PC sürümünün, HBO tarafından hayranlara sunulan dizinin 2. sezonu ile beraber çıkış yapacağı bildiriliyor.
 
Bildiğiniz üzere artık oyunların dünyası dizi ve film olmaya devam ediyor. Bu durumun en iyi örnekleri The Last of Us ve Fallout dizileri diyebiliriz. Artık ekipler piyasaya sürdükleri oyunların dizisini yapıyor ve böylece hem oyunlara ilginin artmasını sağlıyor hem de bu durum satışlara yansıyor. Dolayısıyla The Last of Us Part 2 PC’nin dizinin ikinci sezonuyla yayınlanması muhtemel. Bu da 2025'in başlarına denk geliyor.
 
Geldiğimiz noktada Sony, oyunun PC sürümü ile alakalı herhangi bir onaylamada bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2024 23:34:51

0
14:03:55 Yo hiçde overrated değil. Benim çevremde çok İnsan oyunu oynadı bitirdi . Ha bu insanlar evlerinde, oyun bilgisayarları olan insanlar konsolcu değil yani. Hepside oyunu beğendiler bu insanlar eleştirmen mi hayır , paramı aldılar hayır. Eee Gerçekler senin kafanda kurguladığın, saçma yorumun gibi değilmi.Klasik ağzınla kuş tutsan bile, hiçbirşeyi beğenmeyen, Türk oyuncuları yapılan iyi bir işe illâki taş atacaklar.

BSC Misafiri

7.6.2024 23:34:34

0
Bu oyun ile ilgili spoiler yemeyen varsa halen, ona mağarasında mutlu bir hayat dilerim. Ayrıca okuma yorumları burada ne konuşucaz oyunun teknik detaylarını mı? Tabiki senaryosu olacak. Sanki buraya aylık üyelik ücreti ödüyorsa misafirlere sallıyor sayiplenmiş kendi kendine. Ne garip tipler var. Neyse. Joel iyi bir karakter değil bencil bir insan, dünyada o kadar acı çeken çocuk, insan varken o sadece kendi duygularını, hayatını elinden alıyor. O dünyada olsaydık gerçekten emin olun hepimiz ona daha kötüsünü yapardık.. Ben eminim bu oyunu başından sonuna kadar oynamış ve anlamış biri kötü diyemez. Bunlar popülerist yorumlar. Sjw vs muhabbetine gelirseler evet oyunda bolca var ama hiç bir etkisi yok ne senaryo nede başka bir konuda bu konu önemli değil. Şimdi burada detaylıca anlatırım senaryonun derinliğini ağzınız açık kalır ama kendiniz baştan sona deneyimleyin beni anlayacaksınız..

Sarohan

6.6.2024 21:31:57

0
Böyle ulu orta spoiler veren asalak bsc misafirleri diye nasıl olsa banlamam zanneden tipleri sizin sayenizde bunları rahatça yapıyor başıboş bsc adminleri sağ olun.

BSC Misafiri

6.6.2024 14:53:31

0
Ölümüne spoiler döşemişiniz be hacılar, biraz dikkat.. Neyse. En azından yeni oyunda bize finali seçme şansı versin. 5 ayrı finalin 4'ü sjw severlerin finalinden olsun, o tek kalan son bize yeter. Ben ikinci oyunun hikayesini hiç beğenmedim. Bir abimize hayran olsamda Abby'i Ellie'den çok çok daha sevdim çünkü artık ondan (Ellie) nefret ediyorum. Aslına bu tür oyunlarda beyaz, fiziği düzgün, 30'larında, anadan doğma kadınlardan hoşlanan erkek ana karakter olmak istiyorum ama bu sjw çağında artık imkansız.

BSC Misafiri

6.6.2024 14:03:55

+1
Tarihin en overrated oyunu. Adeta bir oyunun sadece reklam ve eleştirmenlere verilen rüşvetle ne kadar yükselebileceğini denemişler.

BSC Misafiri

6.6.2024 14:03:42

0
Çöp seri gelse ne olur baban gibi olan adamı öldürüyorlar herkesi öldürüyorsun hamile kadının çocuğuyla birlikte öldürüyorsun geliyor sonda intikam kötüdür ayağına intikam alman gereken karakteri öldürüyorsun ek olarakta cringe lezbiyen sahneleride cabası

BSC Misafiri

6.6.2024 14:03:34

0
Bu oyunun hikayesinin ilk oyundan ne farkı var? Bu sefer de bir kadın bir kızı kolluyor hepsi bu?

BSC Misafiri

6.6.2024 13:22:06

0
Teknik anlamda olağanüstü bir iş çıkarılmış olsada hikaye anlamında da bir o kadar saçmalayan bir oyun. Bunlar hep şirketlerde ya***k gibi olmuş kardeşim diyen eleman bulunmamasından kaynaklı işte.

Arthur_Morgan

6.6.2024 13:12:26

+1
Neden spoiler veriyorsun? Oyunu oynamayanlar var.

BSC Misafiri

6.6.2024 10:42:24

+1
Neil Dickman sağolsun 40 yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek bir netflix senaryosuyla oyunun içine edildi. Öldürdüğümüz 97463 NPC arasından birinin kızı intikam yemini ediyor vee beyzbol sopasıyla kafamızı dağıtıyor hahahahah birde bunu beğenen var cidden. Birde bu kızımız kaslı falan sonuçta kadınlar kilolu da olabilir kaslı da olabilir değil mi Sjw ve Woke dinleri böyle emreder. Oyunda Dina ve Ellie lezbiyen aşk yaşarken ayrıca Lev’de kendini erkek gibi hisseden bir kızdır ve onunda dramını yaşayıp acılarını paylaşıyoruz ahahaha oyunda tıkırdayandan çok lezbiyen var abicim :) Corticeps mantarı meğer lezbiyen yapıyormuşuz kadınları. Joel ve Tommy’nin cinsel yönelimleri konusuna az değinmişler ama ben puan kırdım. 3. oyunda da bol bol trans ve hayvan haklarını ele alacaklar ve mutlaka PS7 için çıkacak Last of Us Part 3 Re-Remaster Remake HD versiyonunu oynayacağız :) Bu firmadan bir halt olmaz artık koca marka batmıştır.

BSC Misafiri

6.6.2024 10:42:16

+1
Senaryosu ve oynamış bakımından ilk oyundan 10 gömlek daha üstün. Joel’in ölmesi hoşunuza gitmeyebilir ama bunun sebebi ve sonucu ikinci kısımda gayet güzel anlatılıyor. Keşke unutup bir daha oynasam dediğim oyunların zirvesinde. Bu dünyanın en iyi oyunu tam bir baş yapıt.

BSC Misafiri

6.6.2024 01:12:47

+3
çıkarmasalarda olur rezil ettiler seriyi sjwlere yağcılık yapmak için yani tutupta ana karakteri öldürmek nedir ya bide saçma sapan şekilde sadece ilk oyunu oynayın yeter çünkü ilk oyuna göre rezalet bir kalite düşüşü var senaryoda
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız