Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SiN: Reloaded PC için Duyuruldu

 
1998 yılında piyasaya sürülen FPS oyunu SiN geri dönüyor.

3D Realms, Nightdive Studios, Slipgate Ironworks ve Ritual Entertainment, SiN'in remaster versiyonu SiN: Reloaded'u duyurdu.

2021'de PC için çıkacak.

Remaster versiyon KEX oyun motoruyla ana oyun ve Wages of Sin genişlemesi için yeniden düzenlenmiş yüksek çözünürlüklü modeller ve dokular, geniş ekran desteği, restore edilmiş ve sansürsüz orijinal oyun asset'leri, tam kontrolcü desteği, Deathmatch ve Capture the Flag çok oyunculu modlarını ve SiN: Gold 2020 güncellemesindeki geliştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerecek.

Grafik karşılaştırması içeren duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
SiN: Reloaded aksiyon shooter aksiyon macera çıkış tarihi ne zaman oyun
Electronic Arts, UFC 4'ün Oyun İçi Reklamlarını Kaldırdı Fallen Aces PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kenan9593

7.9.2020 12:57:04

0
İlk aldığım oyun dergisi Pc Gamer 1998 Kasım sayısıydı. Kapağında da Sin oyunu vardı.O zaman pc yoktu sadece incelemesine bakmıştım. 2006 da ikincisi Half-Life 2 motoruyla çıkmıştı. Episode olarak çıktı ancak başarılı olmayınca devamı gelmedi

BSC Misafiri

7.9.2020 10:26:05

+2
Abim bu oyunları sizlere yapmıyorlar siz ps5 bekleyin boşverin retroculara ait şeyler bunlar bizim kaleminiz biz para veririz siz yeni oyunları oynayın??

gursoyf

7.9.2020 09:15:51

0
bu olay hakikaten tiktok challenge larına döndü. birisi yapınca herkes peşinden gidiyor. oturun adam gibi yeniden yeni oyun motoruyla yeni kaplamalarla yapın da oyuncular alsın. bu haliyle bu oyuna kim para verir?

Punisher155

7.9.2020 02:54:13

0
Eskiden bu oyunun adını çok duyardım oynamak nasip olmamıştı yeterince ilgimi çekmemişti ama sanırım yeni hali de pek ilgimi çekmedi.

BSC Misafiri

7.9.2020 02:20:05

0
Aga böyle dönmeseydi bari ya.. Az uğraşıp adam gibi yapsaydınız 2021 be artık yeter :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SiN: Reloaded
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız