Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riviera: The Promised Land'in PC için Remaster Versiyonu 17 Temmuz'da Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Sting, Riviera: The Promised Land'in remaster'ın (yeniden düzenlenen versiyonunun), 17 Temmuz'da dünya çapında Steam üzerinden ilk iki hafta boyunca yüzde 20 indirimli fiyatla PC için çıkış yapacağını duyurdu. İngilizce ve Japonca metin ve sesi destekleyecek.
 
Riviera: The Promised Land Remaster ilk olarak 28 Şubat'ta Switch için, ardından 29 Mayıs'ta iOS ve Android için piyasaya sürüldü. Switch, iOS ve Android sürümleri şu anda yalnızca Japonca olarak mevcut.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Dept. Heaven Bölümleri serisinin ilk çalışması olan Riviera: The Promised Land'in yeniden düzenlenmiş versiyonunun keyfini Steam'de çıkarabilirsiniz! Çeşitli ek kullanışlı işlevlerle donatılan oyun kolaylığı artırıldı! İlk kez oynayanlardan deneyimli oyunculara kadar herkesi tatmin edecek unsurlarla dolu!
 
Oyunun hikayesi:
 
Yedi Magi'den biri olan Hector'un emriyle, Acımasız Melek Ein ve tanıdıkları Rose, Ledah adlı başka bir Ölümcül Melek ile birlikte Asgard'da yüzen bir ada olan Riviera'ya doğru yola çıkarlar. Yolda Riviera'nın koruyucusu Ursula ortaya çıkar ve Grim Angels'ın izinsiz girişiyle engellenir. Ursula'nın saldırısıyla anıları mühürlenen Ein, ruhların yaşadığı Elendia'da uyanır...
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Riviera: The Promised Land PC Remaster Sting
Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom 1 Ağustos'ta Switch İçin Çıkış Yapıyor Beyond Good & Evil 2'nin Hala Geliştirilme Aşamasında Olduğu Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız