Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 3'ün Yeni Kill Streak Sistemi/Video


     Her ne kadar çoğu kişi tarafından içerik olarak birbirinin rakibi denmese de, Call of Duty serisinin FPS marketindeki en güçlü rakibi Battlefield'a göre bu sene durgun bir yapım süreci geçiren Modern Warfare 3 için yeni videolar gelmeye devam ediyor.
 
     Serinin önceki oyunlarına göre bu kez farklı bir kill streak sistemine giden Modern Warfare 3'ün bu videosunda, yeni kill streak sistemi aydınlanıyor. Bu sisteme göre oyuncular başlangıçta üç sınıftan birini seçmek zorunda. Sınıflardan eğer Assault seçilirse oyuncunun açacağı kill streakler saldırıya yönelik olacak.
 
     Ayrılan sınıf sistemlerinin ikincisi, Support adı altında görünüyor. Support sınıfı bu kill streaklerden daha çok defansa veya takım oyununu arttırmaya yönelik olanlarını açabiliyor. Örnek vermek gerekirse UAV veya Turretlar bunlardan bazıları. Son sınıfımız Specialist ise bu kill streaklerden faydalanamıyor. Ancak düşman öldürdükçe ekstra perk kullanabiliyorlar.
 
     Ayrıca yeni sistemde bu özelliklerden yararlanmak için artık sadece düşman öldürmek de gerekmiyor. Kaptığınız bayrak veya bölge, hatta düşman öldürmesine yardımcı olduğunuzda bile, "Point Streak" sisteminden faydalanabiliyorsunuz. Daha fazlası için Infinity Ward'dan Mark Rubin, Sledgehammer'dan ise Michael Condrey'in anlattığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
BF 3'ün HD Kaplama Paketinin Boyutu Belli Oldu Battlefield 3'ün Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.10.2011 21:01:20

0
Multiplayer FPS nin kralı geliyor her videosunda daha bi heyecanla bekletiyor kendini.Killstreak la ekstra perkler kazanma olayını çok merak ediyorum eglenceli olucak gibi duruyo.Stopping Power perkinin olmayışı zaten daha dengeli olucak demektir oda güzel olmuş.UAV ları içeren killstreak paketinde ölsenizde killstreak sayısınız sıfırlanmicak olması ortalık UAV kaynicak demektir çogu kişi radarda gözükmeyi engelleyen perki seçecek gibi duruyo :) 11.8.11 !!!

ghost-riley

21.10.2011 20:00:25

-2
yamalanmıs yamalanmamıs sıze ne kardesım bız ısterse mw8 olsun aynı olsun call duty denınce olay bıtmıstır ewet sozun bıttıgı yer cod tur adamlar oyun yapıyor OYUN grafık degıl

Cpt. Miller

21.10.2011 19:46:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDrinks Ben hayır diyorum.
Ben de hayır diyorum, iki hayır ile uğurluyoruz yerine.

Spindual

21.10.2011 18:13:56

+3
quote:

Orijinalden alıntı: mertm14022 bf ye özenmişler killstreak özelliği değil asker sınıflarını diyorum eger bf ye özenirlerse bi nevi kurtarırlar oyunu
videoyu nerenle izledin? veya hiç hayatında COD oynadınmı? hiç multiplayer oynamadığın belli. korsan indirip silmişsindir. anca oyunu oynamadan atıp tutarsınız. sınıf diye bişey yokki oyunda.

BSC Misafiri

21.10.2011 17:27:42

+1
Birde ayni oyun demezmisiniz ah sizi bfciler sizi :D

BSC Misafiri

21.10.2011 17:27:24

+2
Bir üst konuya davet ediyorum herkesi, her şeyi ile yepyeni ve muhteşem bir oyun var bir üst konuda :D Gelmek istemeyen 3 yıl önceki videolarla burada kalabilir :D

LimeLight

21.10.2011 17:06:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Q5 Kusura bakmayın fanboy manboy değilim ama bu resmen mw2 nin yamalanmış hali..haritalar silahlar alet edevat farklı hatta hepsi farklıda değil scar olduğu gibi kalmış kamuflajıyla...predator atarken kullanılan çantada 1 gr değişiklik görmedim ben..insan biraz detaylarla oynar ya bune..bıçak atmada aynı.yakışmamış,ismiyle piyasaya çıkacak gibi geliyor bana..yinede alacağız ama ben bu işten pek memnun olmadım.
Katılıyorum :) ^ MW2'yi oynadım ve çoğu şeyin aynı olduğu ap açık ortada MW2 yi al biraz kurcala yeni bisiler ekle sonra yeni oyun olarak sun :) Mw fanboyları basar burayı simdi :D ama bunlar doğru grafik olsun hiç yenilik gormedim hadi grafiği geçtim mw2 ile karşılaştırırsak çoğu şey yine aynı..MW2 yi alıp Mw3 yapmışlar...

syesil

21.10.2011 16:28:33

+1
Kusura bakmayın fanboy manboy değilim ama bu resmen mw2 nin yamalanmış hali..haritalar silahlar alet edevat farklı hatta hepsi farklıda değil scar olduğu gibi kalmış kamuflajıyla...predator atarken kullanılan çantada 1 gr değişiklik görmedim ben..insan biraz detaylarla oynar ya bune..bıçak atmada aynı.yakışmamış,ismiyle piyasaya çıkacak gibi geliyor bana..yinede alacağız ama ben bu işten pek memnun olmadım.

mertm14022

21.10.2011 16:25:36

0
bf ye özenmişler killstreak özelliği değil asker sınıflarını diyorum eger bf ye özenirlerse bi nevi kurtarırlar oyunu

hunakinci2

21.10.2011 16:23:26

0
Ben hayır diyorum.

otomania

21.10.2011 16:21:06

+2
Yeni bir Kill Streak sisteminin gelmesi bence güzel ancak Specialist sınıfının perkleri kazanması videoda da söylendiği üzere durdurulamaz bir oyuncu yaratacaktır, umarım bu dengeyi güzel oturtabilirler, güzel anlar yaşanabilir MP deneyiminde :) Tabi ilk hazırlığımız BF3 artık şu günlerde :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız