Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid 5, 2013 Yazına Göz Kırpıyor

 
   Şu an yapım aşamasında olan Metal Gear Solid 5'in motion capture sahnelerinde yer alan aktör Eric Bossic, çıkış tarihi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
   Daha önce Silent Hill 4 için kamera karşısına geçen aktör Bossic, bir röportaj esnasında yapım aşamasında olan bir MGS oyununda rol aldığını, sonbaharda yeniden bu projeye yöneleceğini hatta diğer mevsimlerde de tekrar tekrar Kojima ile buluşacağını belirtti. Çünkü oyunun kat etmesi gereken uzun bir yol var:
 
"Üzerinde çalıştığım Metal Gear projesi gelecek yılın yaz aylarından önce çıkmayacak. Daha geç de olabilir. Ben sadece motion capture kısmında çalışıyorum. Oyunun tam adını dahi bilmiyorum. Her şeyi çok gizli tutuyorlar. Öyle ki oynadığım sahnelerde hikayede tam olarak ne olduğunu dahi anlayamıyorum."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
CS: Global Offensive'in Çıkış Videosu Yayımlandı Steam'den Mount&Blade Serisine %75 İndirim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2012 17:46:05

0
Ben de her serisini bitirdim ilk PS1 Demosu ile bu efsaneyle tanıştım PS1 olmasına rağmen Solid Snake karizmasından hiç bir şey kaybetmiyordu ta ki MGS4 çıkana kadar Hideo bizi PS2'de Raiden ile hüsrana uğrattı ama hikayenin akışında bize MGS'nin devamını sunmak için gerekliydi zaten bunu MGS3 ile kat ve kat telafi etti ama MGS4'de her ne kadar Young FaceCamo olsada Grafikler muhteşem de olsa MGS3 ve MGS1'in tadını veremedi "bence" Zaten Kendisi bile kabul etti yapmak istediklerimi yapamadım diye bu yanıt MGS5 habercisi gibiydi zaten. Bakalım umarım MGS5, MGS3 kadar bizleri mutlu eder.

speederly

21.8.2012 23:41:09

0
mgs 5 candır :D her serisini bitirdim şimdilik rising i oynicaz seneyede 5. sini alırız :D orjinal aldığım nadir oyunlardan :D

qqqqrpppp

21.8.2012 23:16:08

0
hadi hadi.biriniz şu baklayı çıkarsın artık nazlanmayın bu kadar :)

Sulu Çor Kağan

21.8.2012 22:53:49

0
Metal Gear'ın yeri ayrıdır. Metal Gear kendini bozsa da Rising gibi saf aksiyon olsa da, Metal Gear futbol oyunu bile olsa bırakmam takip eder, oynarım.

KillerGhost

21.8.2012 20:34:19

0
Takipdeyiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız