Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak?

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Battlefield 2042 için yepyeni bir etkinlik başlıyor. Dead Space işbirliği ile hazırlanan ortak etkinlik kapsamında korku serisinde yer alan özellikler Battlefield 2042'ye dahil olmayı bekliyor.
 
Yeni etkinlik için tarih verildi 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre işbirliği kapsamında Outbreak adlı yeni bir zaman sınırlı mod dahil olacak. Bu mod içerisinde oyuncular Necromorph ordularını uzak tutmaya çalışacak ve ellerindeki cephaneyi en iyi şekilde kullanacak. Battlefield 2042 x Dead Space etkinliği Mart ayında yayınlanan 7. Sezon - Turning Point'in bir parçası olarak 9-16 Temmuz tarihleri arasında erişilebilir olacak.
 
Öte yandan Nisan ayı içerisinde EA'in Dead Space remake'in beklentileri karşılamadığını belirterek seriyi geri plana attığı iddia edildi. Geliştirici ekip Motive stüdyosu, Ocak 2023 tarihinde Dead Space remake'i piyasaya sürdü ve eleştirmenlerden tam not aldı. Bu olumlu havanın ardından stüdyo, seriye yeni bir yapım daha getirmeye istekli olduğunu bildirdi.
 
Son olarak gün içerisinde yayınladığımız haberde de bahsettiğimiz gibi EA, bu ay Xbox 360 ve PS3 konsollarında üç klasik Battlefield oyununu satıştan kaldıracak. Bu oyunlar arasında Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield Hardline (2015) ve ilgili tüm DLC yer alıyor. Oyunlar 31 Temmuz'dan itibaren bu konsollarda dijital olarak satın alınamayacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor

Fearless_tr

4.7.2024 18:13:27

+1
Hold the door
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız