Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima Harika Bir Raiden Skeçi Yayınladı

 
      Metal Gear Solid Rising'ten oldukça uzun bir süredir haber alamıyoruz. Konami ve Kojima Productions her ne kadar oyunun geliştirilmesine devam edildiğini söylese de bazı konularda umutsuz olmaya başlamamak elde değil.
 
     Serinin hayranları Metal Gear Solid Rising'ten gelecek en küçük haberi bile merakla beklerken Hideo Kojima Twitter hesabından Rising'teki ana karakterimiz Raiden'a ait bir skeç yayınladı. Bu görüntüde karakterimizi fütüristik giysilerinden (en azından başlığından) sıyrılmış bir şekilde görüyoruz.
 
     Bu bir şeylerin haberceisi olabilir mi? Bu konuda tahminden ileri gidemesek de umutlarımız bir şeylerin habercisi olduğu yönünde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions
SSF IV: Arcade Edition ver. 2012 Önce Arcade'lerde 41. Haftanın Satışları (2011)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

17.10.2011 17:16:54

-1
Üniversitedeki 4 yıllık sanat tarihi eğitimi boyunca Skeç'i bu anlamda kullandığımızdan ben de burada aynı anlamda kullandım.. Taslak ise çok geniş bir kavram. Bir metin taslağı da olabilir sonuçta. O nedenle Skeç'i kullanmayı uygun gördük. Uyarınız için teşekkürler. Alkan Adakaner

xtatic

17.10.2011 12:32:47

+3
TDK 'na göre skeç güldürü niteliğinde kısa oyundur. Bende bunula ilgili bir video beklerken karşıma bir fotoğraf çalışması çıktı. Sizin yazdığınız İngilizce tabiriyle "sketch" direk türkçe karşılığı olan bir kelime ve karşılığıda "taslak" Lütfen dilimize biraz daha dikkat edelim. Bu yorumu da silmezseniz sadece sizi kırmadan olumlu bir yorum yaptığımı düşünüyorum.

Sulu Çor Kağan

17.10.2011 12:28:16

0
Minh Lee ve Jess Cliffe'nin geçtiği dalga kadar büyük olmasa gerek. Senelerdir aynı yollarda silah sıkmaktan bıkmadınız, gelmişiniz burda MGS'ye b.k atıyonuz. Bu arada resim süper, Rising'le ilgili birşeyler gelebilir artık.

BSC Misafiri

17.10.2011 12:09:48

-5
yavrum kojima senelerdir milletle nasıl dalga geçiyor. Herif bir oyunla rezil oldu durdu.Yakında ocelot'ada oyun çıkar naomi'yede mgs'ninde b.ku çıkar böylelikle :D. Ama halen hikaye tamamen açıklığa kavuşmaz demi.(ne hikayeymiş arkadaş.)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız