Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Bu Ay Açıklanacak

 
 
BioWare ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan ve fantastik bir dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu süreç devam ederken geliştirici ekip oyunun Ağustos ayı içerisinde bir çıkış tarihi alacağını belirtiyor. Dolayısıyla yakın zamanda hangi tarihte piyasaya sürüleceğini görmeyi umuyoruz.
 
Dragon Age: The Veilguard beklenen yapımlar arasında
 
 
 
Daha önce Dragon Age: The Veilguard'ın çıkış tarihinin bu yaz sonu açıklanacağını belirten geliştirici ekip, artık bu bilginin Ağustos ayı içerisinde sunulacağını söylüyor. Stüdyo ayrıca yeni oynanış görüntülerini ve daha fazla içeriğin yakında oyunculara sunulacağını bildiriyor.
 
Electronic Arts tarafından yayınlanması planlanan serinin en yeni oyunu için beklentiler bir hayli yüksek. Ortaya çıkan bilgilere ve tahminlere göre oyun Ekim veya Kasım aylarında piyasaya sürülebilir. Önümüzdeki gün ve haftalarda daha fazla detayın sahibi olacağız.
 
Dragon Age: The Veilguard çıkışı ile beraber PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut olacak. Ayrıca Steam Deck doğrulamasını aldığını da belirtmekte fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Yeni Discord Güncellemesi Xbox'ta Doğrudan Yayın Yapmanızı Sağlıyor Star Wars Outlaws'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız