Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization VII'den Yeni Oynanış Videosu Yakında Geliyor

 
 
2K tarafından oyunculara sunulacak olan strateji serisinin en yeni oyunu Sid Meier's Civilization VII bildiğiniz üzere şu anda geliştirilmeye devam ediyor. Şimdi ise oyuncular yeni oynanış görüntülerini görmek ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmek istiyor. Bu soruya geliştirici ekipten yanıt geliyor.
 
Civilization VII görüntüleri Gamescom'da ortaya çıkacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oynanış görüntüleri 20 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Gamescom açılış gecesi canlı yayınında boy gösterecek. 2K ve geliştirici Firaxis, resmi Twitch ve Civilization YouTube kanalında kendi oyun tanıtımlarını sunacak. 20 dakikadan uzun sürecek olan etkinlik aracılığıyla oyundaki yeni özelliklere, mekaniklere ve çok daha fazlasına bir bakış atabileceksiniz.
 
Gamescom 2024 fuarı bildiğiniz üzere 21-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve başlamadan bir gün önce açılış gecesi ile beraber dijital bir sunuma katılım gösterebileceğiz. Serinin yedinci oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Sid Meier's Civilization VII, Haziran ayında düzenlenen Summer Game Fest etkinliğinde duyuruldu.
 
Sid Meier's Civilization VII, açıklanan detaylara göre 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülecek ve PlayStation 5, PC, Xbox Series X/S, Switch, PS4 ve Xbox One'da oynanabilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gamescom 2024'e Xbox Damga Vuracak: 50'den Fazla Oyun Dark And Darker Mobile'ın Küresel Beta Testi Başladı!

BSC Misafiri

2.8.2024 16:01:28

0
Aynı şeyin yeni grafikli hali olmasın artık, uzay olsun, uzay istasyonu, ay üssü, mars kolonisi vs. Yenilik yenilik!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız