Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Savaş Oyunu Warlander'ın Konsollar ve PC için Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
 
Yayıncı PLAION ve geliştirici Toylogic, oynaması ücretsiz, üçüncü şahıs, çevrimiçi çok oyunculu savaş oyunu Warlander'ın 24 Ocak 2023'te Steam üzerinden PC için, ardından Nisan ayında PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağını duyurdu. Ek olarak 12 Eylül'de başlayan PC açık beta testi, 18 Kasım'da sona erecek.
 
Yüz kişiye kadar oyuncu desteği, rakiplerin kalesine girme mücadelesi ve ana çekirdeği yok etme temeline dayanan Warlander'da çatışmalar ve kale kuşatmaları yer alacak. Oyuna iki veya beş ayrı ordunun bir parçası olarak katılabilecek ve savaşabileceksiniz.

Warlander'da oyuncular benzersiz becerilere sahip bir savaşçı, din adamı veya büyücü olarak oynayabilecek. Oyuncular bu oyunda beceri ve yetenek özelleştirmesi yapabilecek. Oyun ilk etapta iki oyun moduna sahip olacak. Birincisi, 40 oyuncuya kadar iki takımlı mod diğeri ise 100 oyuncuya kadar beş takımlı mod.
 
Oyunun Steam sayfası

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Warlander
The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 Duyuruldu MMORPG ArcheAge II Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warlander
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız