Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LoL, Türkiye Sunucularına Geçiş Bu Ay Ücretsiz

 
     Türkiye ofisinin açılmasının 1. yılı şerefine ve de Türkiye’deki 1 milyonu aşkın oyuncudan gelen yoğun talep üzerine 5 Nisan- 5 Mayıs 2013 tarihleri arasında, dünyadaki diğer sunuculardan Türkiye sunucusuna geçmek için yapılacak tüm transferler ücretsiz olacak.

     League of Legends Türkiye sunucusu 19 Eylül 2012’de açıldı. Bu tarihten itibaren yapılan, Türkiye’ye özel çalışmalarla Türkiye’den bağlanarak League of Legends oynayan oyuncu sayısı 3 ay gibi kısa bir sürede 1 milyonu geçti. Özellikle E-Spor alanında yaptığı aktiviteler ve yatırımlarla Türkiye sunucusunda oynayan oyunculara 4 ay içerisinde 200 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı.

     Tüm bu çalışmalar, daha önce yurt dışı sunucularda oynayan oyuncuların dikkati çekmiş olacak ki, oyuncu destek bölümüne gönderdikleri taleplerinde oyuncular, Türkiye sunucusuna yapılacak transferlerin ücretsiz olmasını istedi. Bu konuda Riot Games yaptığı özel çalışma ile Türkiye sunucusuna transferlerin ücretsiz yapılmasını sağladı.

     1 ay sürecek bu kampanyada oyuncular; eğer AB Batı veya AB Kuzey & Doğu sunucularında bir hesaba sahipse “Mağaza” kısmında ücretsiz olarak yer alan “TR Sunucusuna Transfer” biletini tıklayarak, hesaplarını hızlı bir şekilde Türkiye sunucusuna taşıyabiliyor. Kullanılan sihirdar adı veya kullanıcı adı Türkiye sunucusundaki mevcut bir hesap ile çakışıyor olsa dahi artık arayüz aracılığıyla transferler kolaylıkla gerçekleşiyor.

     Oyuncular Kuzey Amerika sunucusunda bir hesaba sahip ise “Mağaza” kısmında yer alan ve RP ile satılan Türkiye transfer biletini kullanarak transfer işlemlerini tamamlayabiliyor ve oyuncu destek ekibiyle irtibata geçtikten sonra ödenen RP tutarının iadesini talep edebiliyorlar. Bu sayede Kuzey Amerika sunucusunda yüksek ping süreleri ile ideal olmayan bir şekilde oyun oynamak zorunda kalan sihirdarlar da ücretsiz bir geçiş yapma şansını yakalamış oluyor.

 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Remember Me'den Yeni Bir Video Forsaken World'un Türkçe Kapalı Betası Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2013 17:57:57

0
Tam tersi olsa daha iyi olurdu. Türkiye'den ücretsiz avrupaya geçebilsek :D

hydrogena

5.4.2013 16:56:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Keras veletlere ve boş beyinliler yüzünden yenilmeye tahammülünüz yoksa uzak durun. liseli ateisti apaçisi emosu hepsi bu sunucuda. daha dk 20 olmadan hemen triplere girip surrender atın diyen kekler dolu. (şimdi başka sunucudayım adamlar ezilsede bırakmıyor oyunu moral bozmadan devam ediyolar. türkiye sunucusuna bi gir hemen ağlayıp birbirine küfür ederler feedledin diye sonra paso surrender açarlar. terslersen bilerek ölürler paso böyle boş beleş ezik tip çoğu) kısacası türkiye suncusuna geçmek gibi bir hata yapmayın. (reportlanan kişilerin banlanmamasından söz etmeye gerek yok.)
Aynen kardeşim katılıyorum , takmamakta bir yere kadar oluyor.

Keras

5.4.2013 16:40:44

0
veletlere ve boş beyinliler yüzünden yenilmeye tahammülünüz yoksa uzak durun. liseli ateisti apaçisi emosu hepsi bu sunucuda. daha dk 20 olmadan hemen triplere girip surrender atın diyen kekler dolu. (şimdi başka sunucudayım adamlar ezilsede bırakmıyor oyunu moral bozmadan devam ediyolar. türkiye sunucusuna bi gir hemen ağlayıp birbirine küfür ederler feedledin diye sonra paso surrender açarlar. terslersen bilerek ölürler paso böyle boş beleş ezik tip çoğu) kısacası türkiye suncusuna geçmek gibi bir hata yapmayın. (reportlanan kişilerin banlanmamasından söz etmeye gerek yok.)

gageracer

5.4.2013 14:27:09

0
Oyunda neden istediğimiz sunucularda aynı hesapla ve tüm kazandıklarımızla oynayamıyoruz hiç anlamadım.Sırf bu yüzden Türkiye ye geçmek istemiyorum ya beğenmezsem?O zaman benden ücret talep edilecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız