Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien Hominid Invasion ve Alien Hominid HD PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Behemoth, Alien Hominid Invasion ve Alien Hominid HD'yi PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlayacaklarını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Alien Hominid Invasion ve Alien Hominid HD ilk olarak 1 Kasım 2023'te Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC'de piyasaya sürüldü.
 
Alien Hominid Invasion:
 
Alien Hominid Invasion kaos, kargaşa ve patlama ile dolu bir co-op run ‘n’ gun oyunu. Silah ve cephaneliğinizi donanın ve üç arkadaşınızla birlikte dünyayı işgal etmek için göreve başlayın.
 
Düşmanlarınızın planlarını sabote etmek için gizli bilgileri toplayın, insan yaşamının tuhaflıklarını gözlemleyin, bölüm sonu canavarlarını havaya uçurun ve gününüzü mahvetmeye çalışan ajanları indirmek için Alien formlarına dönüşün.
 
Alien Hominid HD:
 
The Behemoth'un ödüllü 2D yandan kaydırmalı oyunu Alien Hominid HD geri döndü! Elle çizilmiş grafikler, heyecan verici derecede hızlı oynanış ve her şeyi başlatan mizah ile bu oyunu yüklemek, geliştirilmiş görseller ve aynı zorlu oyun deneyimi ile onlarca yıl geriye yolculuk yapmak gibi.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Alien Hominid Invasion Alien Hominid HD PS5 PS4 macera
Epic Games Bu Hafta 928 TL'lik İçeriği Ücretsiz Veriyor! BattleBlock Theater PC için Yeni Güncelleme ve Ek Olarak Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız