Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
Yayıncılığını GameMill Entertainment ve geliştiriciliğini Bamtang Games ekibinin üstlendiği Looney Tunes: Wacky World of Sports'un çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 27 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Looney Tunes karakterleriyle spor müsabakalarına atılabileceğiniz bir deneyim
 
 
Oyun iki farklı sürümle karşımıza çıkıyor. Açıklanan detaylara göre standart sürüm 50 dolar karşılığında ön siparişe açık durumda. Bunun yanı sıra Deluxe Edition da 60 dolardan piyasaya sürülecek. Bu paket içerisinde oyunda kullanılabilecek özel Yosemite Sam karakteri, Golden Outlaws üniforması ve batı temalı basketbol topu, futbol topu, tenis topu ve golf sopalarını içeren “Vahşi Batı Spor Paketi” yer alıyor.
 
Oyunun her iki sürümünü de ön sipariş veren kullanıcılar, her spor için şeker temalı ekipmanlar içeren “Sweet Deal Spor Paketi”ne ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyor. Basketbol, futbol, golf ve tenis müsabakaları üzerinde ustalaşabileceğiniz oyunda Looney Tunes karakterleriyle eşsiz bir maceraya adım atabiliyorsunuz. Oyunu ayrıca tek başınıza veya 4 oyunculu yerel işbirliği moduyla oynayabiliyorsunuz.
 
 
Oyunda neler var?
 
İkonik çizgi film karakterleri ile ön plana çıkabileceğimiz ve 4 farklı spor türü üzerinde ustalaşabileceğimiz yapımda basketbol, futbol, golf ve tenis müsabakaları çıkış yapmaya hazırlanıyor ve her bir spor dalı üzerinde usta olmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunu istediğiniz şekilde tek oyunculu veya tamamen çok oyunculu yerel bir şekilde oynayabiliyor ve eğlencenin dibine vurabiliyorsunuz. Looney Tunes karakterleri ile ön plana çıkabileceğiniz yapım içerisinde elbette eğlenceli bir ortamın bizlere sunulacağını aktarabiliyor ve oyunda aksiyonun dozunun hızlı bir şekilde yükseleceğini vurgulayabiliyoruz. Dikkat çekici karakterlerle, karakterlerin yetenekleriyle ve çok daha fazlasıyla beraber ön plana gelebileceğimiz yapımında çeşitli güçlendirmeler kazanabiliyor, arkadaşlarımıza yardımcı olabiliyor ve aynı zamanda kaosun hakim olduğu bir spor müsabakası içerisinde yer alabiliyoruz.
 
Düşen ağırlıklara dikkat edebileceğimiz ve spor müsabakası esnasında tuhaf platform zorluklarıyla karşı karşıya gelebileceğimizi yapımda sadece sporumuzu icra etmekle kalmıyor, aynı zamanda burada zorlu platform deneyimini ve tuzakların karşımıza çıkacağını artırabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde elbette tek başımıza oynamak yerine arkadaşlarımızla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere oldukça eğlenceli bir deneyimle beraber arkadaşlarla yer almak oldukça önemlidir. Bununla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde yer alabiliyor, dilediğimizi gerçekleştirebiliyor, farklı spor müsabakaları üzerinde usta olmaya çalışabiliyor ve aynı zamanda her bir spor dalında usta olmak için büyük bir çaba sarf etmek durumunda kalıyoruz. Dikkat çekici ortamlara, sahalara ve çok daha fazlasına geçiş yapabileceğimiz yapımda hem kendimize hem de ailemize kavuşsun hakim olduğu bir spor dalını tattırmak durumunda kalıyoruz ve oyun diğer oyuncularla ne yazık ki oynanamıyor, sadece yerel çevrimiçi çok oyunculu bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz.

Oyunu istediğiniz gibi oynayabileceğiniz ve her bir spor müsabakası dalında usta olabileceğiniz yapımda basketbolla beraber sevdiğiniz karakterleri elinize alabiliyor ve yanınızdaki arkadaşlarınızla ve dostlarınızla beraber oyunun deneyimini yaşayabiliyorsunuz. Birbirinize smaç atabileceğiniz ve farklı şekillerde hareketler sergileyebileceğiniz yapımda 4 klasik spor dalı üzerinde arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor ve sevdiğiniz karakterlerle oynarken aynı zamanda tuhaf engellerden kaçınmak durumunda kalıyorsunuz. Yani oyun standart bir spor müsabakası sunmak yerine aynı zamanda yanına eklenmiş platform zorluklarıyla beraber geliyor ve bunları aşmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunun çeşitliliği biraz daha artış gösteriyor ve aynı zamanda daha eğlenceli bir deneyimle bizlere sunulmak isteniyor diyebiliriz. Bunun yanı sıra saha içerisinde hangi spor dalını icra edersek edelim, farklı güçlendirmeler karşımıza çıkıyor ve bu güçlendirmeleri alarak oyun içerisinde belli bir süreliğine çeşitli avantajları ve bonuslara sahip olabiliyoruz. Bununla beraber daha çok kendi karakterimize yönelik hamleler gerçekleştirebilir ve bu bonuslarla daha güçlü bir şekilde oyunculara karşı gelebiliyoruz.
 
 
 
Tuhaf engellerden kaçınabileceğimiz ve eğlencenin dibine vurabileceğimiz yapım içerisinde hangi karakteri almak istiyorsanız ve oynamak istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyor ve akabinde ise farklı oyun modlarıyla ön plana çıkarabiliyorsunuz. Oyun modları ile beraber farklı şekillerde yer alabiliyor ve aynı zamanda oyun tarzınıza en uyumlu karakteri seçebiliyor ve her karakterin farklı hareket kontrolleri, yetenekleri, becerileri, istatistikleri ve çok daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda onların hem animasyonları hem karakter detayları değişkenlik gösterebiliyor. Bu kapsamda sevdiğiniz karakteri elinize alabileceğiniz yapım dikkat çekici sahneleri bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre 4 klasik spor dalı bizlere sunuluyor ve bu klasik spor dallarında 2 ve 2 basketbol, 1v1 veya 2v2 tenis, 4 oyunculu golf ve 3 ve 3 futbol müsabakaları yer alıyor. Yani her oyun modu içerisinde ve her spor dalı müsabakası dahilinde farklı deneyimler elde edebiliyor ve bu deneyimlerinizi kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda her oyun modunda farklı şekillerde oyuncuların karşımıza çıkacağı ve aynı zamanda yapacağınız hamlelerin değişeceğini göstereceğini aktarmakta fayda var. Bununla beraber her spor müsabakası dahilinde kapışabileceğiniz ve dahili olabileceğiniz oyuncu sayıları değişkenlik gösteriyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi her spor dalında farklı şekillerde oyuncu sayısı ile ön plana çıkabiliyor ve hangi spor müsabakasını oynamak istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyun içerisine 9 efsane Looney Tunes karakteri yer alıyor ve bu karakterlerin içerisinde Bugs Bunny, Fidan, Sylvester, Road Runner ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu ikonik karakterleri elinize alabiliyor ve her spor dalı üzerinde usta olmak tamamen sizin işiniz oluyor.

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca kendi oyun tarzımızla beraber oyun oynayabiliyor ve her bir karakterin farklı şekillerde animasyon tarzları yer alıyor. Aynı zamanda kendi zekamızı kullanarak rakipleri alt edebiliyor, platform zorluklarından kaçınabiliyor ve doğru zamanda doğru hamle yapmak oyun içerisinde oldukça önem arz ediyor.
 
 
 
Dikkat çekici detaylarla beraber oyunu arkadaşlarımıza ve ailemize karşı oynayabiliyor ve 4 oyunculu yerel co-op modu ile oldukça eğlenceli bir oyun deneyimini yaşamak durumunda kalıyoruz. Farklı şekillerde deneyimleyebileceğimiz yapımda oldukça farklı seviyelerin ve bölümlerin olduğundan bahsedebilir ve her bir spor müsabakasıyla beraber farklı ortamlara, sahalara ve bölgelere doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Bunun yanı sıra çılgınca yöntemlerle beraber tüm cephanelikten yararlanmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda düşen ağırlıklara dikkat etmeyi de ihmal etmememiz gerekiyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda bir nevi eğlenceli ve çizgi film tarzı deneyimle ilerlemek durumunda kalıyoruz ve oyun içerisinde yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebiliyoruz. Bununla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken golf deneyimi içerisinde elbette topu en iyi şekilde yönlendirmeniz ve topu deliğe en yakın bir şekilde atmanız gerekiyor.
 
Golf müsabakası diğer müsabakalara göre elbette daha sakin bir şekilde ilerleyebiliyor ancak buranın da elbette belli başlı zorlukları karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan basketbol müsabakalarını elbette topa en iyi şekilde arkadaşlarımıza atmamız gerekiyor ve aynı zamanda potaya basket atmak zaten temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra farklı hareketler sergileyebiliyor, potaya smaç atabiliyor ve daha farklı şekillerde dikkatimizi oyuna verebiliyoruz.
 
 
 
Bununla beraber futbol müsabakası içerisinde elbette topu en iyi şekilde arkadaşlarınıza paslayabiliyor, kendi hareketlerinizi sergileyebiliyor, ayaklarınızla adeta şov yapabilir ve daha farklı şekillerde karşı kaleye gol atmak durumunda kalıyoruz. Bunun dışında tenis müsabakaları içerisinde raketle beraber en iyi şekilde topu karşı tarafa atmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda burada yapacağımız hamlelerle rakibi yorabiliyor ve onu alt etmek zorunda kalabiliyoruz. Bu tarz müsabakaları yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı sayılarla oynanabiliyor ve yanınıza arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunun şu anda tanıtım fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana göz atarak nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz. Son olarak oyunu Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu

gentlemotor

12.9.2024 01:25:43

0
grafikleri hoşuma gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız