Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni genişleme paketleri gelmeye devam ediyor. Şimdi ise “Khaos Reigns” ve “Kombat Pack 2” içeriğinde yer alan Cyrax karakterinden yepyeni bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda.
 
Cyrax karakterinin öne çıkan özellikleri sergilendi
 
 
 
Khaos Reigns paketi 24 Eylül'de yeni hikaye bölümleri ve Kombat Pack 2 ile birlikte çıkacak. Khaos Reigns ve mevcut Kombat Pack 1’i içeren bir paket de ayrı bir şekilde satışa sunulacak. Yeni tanıtılan karakterin detaylarına girecek olursak, Ateş Tanrısı Liu Kang'ın yeni çağında Cyrax, olağanüstü yetenekleri sayesinde düşmanlarına karşı gelmeye hazırlanıyor.
 
Teknolojiden yararlanan Cyrax, sibernetik becerileri ile beraber rakipleri kısa sürede ortadan kaldırmayı hedefliyor ve komboları uzatmak için patlayıcı ve yıkıcı vuruşlar yapabiliyor. Bunun yanı sıra testere bıçakları ile beraber düşmanlara aman vermiyor.
 
Mortal Kombat 1 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2024 00:49:35

0
sjwnin mahvettiği bir seri daha gerçekten oyun dünyası yüzüne bir su felan çarpsın daha doğrusu bütün bir sektör yüzüne bir su çarpsın yoksa gidişat gidişat değil.

BSC Misafiri

16.8.2024 22:34:43

0
Oyun dünyası nereye gidiyor yahu. Görsellik, animasyonlar, çizgi dizi animasyonları hatta filmlerinden daha güzel mortal kombat'ın . Ama artık yeni bir şey bulamayan her stüdyo gibi ırk ve cinsiyeti değiştirerek burda direkt cinsiyetini erkekten kadın yapmışlar Cyrax ve Sektör'ün yeni birşeymiş gibi kaçıncı sunuşları. Mortal Kombat 1 (12) de 11 seri öncesine kadar erkek olan karakterleri kadın yaptık. Yenilikk buuu devammmm. Güzel kardeşim yeni karakter getirin. Lore'u genişletin.

overactive

16.8.2024 15:50:36

0
Oyun dünyası zenci samuray olurmuyu tartışırken MK nijeryalı cyrax yaptı :)

mehmetalpertr

16.8.2024 15:36:32

0
Ertuğrul oyunu için oyun içi video yayımlanmış. https://x.com/Gamemo0n/status/1824133353999831296 haberini yapın isterseniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız