Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi

 
 
Yeni zombi öldürme araçlarına mı ihtiyacınız var? O halde bu iş birliği tam size göre!
Zombi hayatta kalma strateji oyunu Doomsday: Last Survivors, Metal Slug 3 ile bir araya geldi. İkili, sınırlı bir süre için oyun içi etkinlikler ve ödüllerin yanı sıra özel etkinlik web sitesi ile harika ödüller kazanma şansı sunan bir iş birliği gerçekleştiriyor.
 
Oyuncuları iş birliği kapsamında birçok etkinlik bekliyor
 
Zombilerin hüküm sürdüğü kıyamet gibi bir gelecekte geçen Doomsday: Last Survivors’da Komutan olarak birçok göreviniz bulunuyor. Ama en önemli amacınız hayatınız ve insanlığın geleceği için savaşmak. Bunu başarmak için barınaklar inşa etmeli, keşiflere çıkmalı ve hem zombilerle hem de rakip gruplarla savaşmalısınız. Neyse ki, Metal Slug 3 ile yapılan bu yeni iş birliği ile bu zorlu görevlerin üstesinden gelirken size avantaj sağlayacak birkaç yeni ve kullanışlı araca sahip olacaksınız.
 
 
 
Ortaklık, Metal Slug kahramanları Marco & Eri'nin Doomsday: Last Survivors’a katılmaları ile 2 Eylül'de başladı. Etkinlikte, bu dinamik ikilinin tek vücut olarak savaştığı ve değerli ödüller kazanabileceğiniz birçok meydan okumaya katılabileceksiniz. Marco & Eri sizi, kendi güçlü ve zayıf yönleri bulunan kahramanları kullanarak bölümleri geçmeniz için görevlendirecek ve geçtiğiniz her bölüm için mücadele puanları kazandıracak. Biriken mücadele puanlarınız ise çeşitli oyun içi ödülleri elde etmek için takas edebilecek. Ayrıca iş birliğine özel kozmetikleri envanterinize eklemek için kullanılabilecek madalyalar kazanabileceğiniz bir bulmaca etkinliğine de katılabileceksiniz.
 
 
 
500$ Amazon Hediye Kartı kazanma şansı Doomsday: Last Survivors’ta

İş birliğinin heyecanı yalnızca oyun içindeki etkinliklerle de sınırlı kalmayacak. Tüm bunlara ek olarak iş birliği devam ederken aktif olacak özel etkinlik web sitesinde de eğlence sürecek. Bu web sitesinde Kıyamet Günü Mücadelesi’nin bir parçası olmaları ve özel görevlere katılabilmeleri için arkadaşlarınızı oyuna davet edebileceksiniz.
 
 
 
Oyuna yeni katılan veya geri dönen oyuncuların bu özel görevlerdeki ilerleyişleri hem kendilerine hem de onları davet eden arkadaşları olarak size ödüller kazandıracak. Aralarında Amazon Hediye Kartı gibi özel ödüller de bulunan hediyeleri kazanmak için dilerseniz davet ettiğiniz arkadaşlarınız ile takımlar da kurarak görevlerde birlikte ilerleyebileceksiniz. Buna ek olarak oyuncular Metal Slug 3 İş Birliği Şanslı Kartlar etkinliğine de katılabilecek ve etkinliğin en büyük ödülü olan 500$ Amazon Hediye Kartı kazanmak için her gün kartları çevirme şansına sahip olacaksınız. 
 
Doomsday: Last Survivors’ı dilerseniz iOS ve Android'in yanı sıra resmi bağımsız PC sürümü üzerinden indirilebilir ve oynanabilirsiniz. Oyunu takip etmek için resmi Facebook sayfasına göz atabilir veya Discord sunucusuna katılabilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız