Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak

 
 
MachineGames tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Indiana Jones and the Great Circle oyunundan yeni detaylar Gamescom açılış gecesinde yer alacak. Çeşitli söylentiler etkinlik kapsamında oyunun çıkış tarihinin belli olacağı yönünde.
 
Indiana Jones and the Great Circle merakla beklenen oyunlardan
 
 
 
Microsoft tarafından gerçekleştirilecek olan Xbox @ Gamescom yayını merakla beklenirken, oyuncular 23 Ağustos'ta Indiana Jones and the Great Circle’dan yepyeni görüntüler bekleyebilir. Bu oyunun yanı sıra 21 Ağustos'ta Diablo Immortal, Overwatch 2, Forza Horizon 5, Dragon Ball: Sparking! ZERO ve Dustborn gibi oyunların da etkinlikte yer alacağını aktarmakta fayda var.
 
22 Ağustos tarihine geldiğimizde Microsoft Flight Simulator 2024, Two Point Museum, The First Berserker: Khazan, Eternal Strands, Life is Strange: Double Exposure ve daha fazla oyundan yeni detaylar görmeye hazırlanabiliyoruz.
 
Son olarak 23 Ağustos tarihinde Indiana Jones and the Great Circle'ın yanı sıra 33 Immortals, Warhammer 40,000: Space Marine 2, Metaphor: ReFantazio, Path of Exile 2, The First Descendant, Tails of Iron 2 ve Sea of Thieves gibi oyunlar da yer alacak.
 
Indiana Jones and the Great Circle bizlere neler sunacak?
 
İkonik bir karakter olarak karşımıza çıkan Indiana Jones, yepyeni oyun sürümü ile beraber bizlere sunulmak isteniyor. Yapım içerisinde birinci şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber ilerleyeceğimiz bir macera ve aksiyon sistemi yer alıyor. İstediğimiz bölgeye doğru geçiş yapabileceğimiz bir macera sistemi ile karşı karşıya da gelmek durumunda kalıyoruz. Oyunda tamamen tek oyunculu bir macera içeriği bizlere sunuluyor ve farklı hazineleri keşfedebileceğimiz, aynı zamanda büyük gizemleri açığa çıkarabileceğimiz bir yapı ile karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere film serilerinden ve diğer serilerden ilham alan yapımlar genel olarak oyuncular tarafından bir hayli eleştiriliyor ve eğer seriden bir sapma görülürse doğrudan acımasız bir şekilde eleştirilerin odağında kalıyor diyebiliriz. Dolayısıyla, bu tarz oyunlar elbette doğru bir şekilde yansıtılması ile beraber ancak bu şekilde olumlu yorumlar alabilir ve incelemeleri olumluya dönmesi söz konusu diyebiliriz. Yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebilir ve istediğimiz şekilde farklı maceralara doğru adım atarken ikonik karakterlerle ve ilgi çekici sistemlerle karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
Yılların 1937'yi gösterdiği yapım içerisinde elbette uğursuz kimselerin olduğunu görebiliyor ve onları ortadan kaldırarak aynı zamanda kendi maceramıza devam etmek durumunda kalıyoruz. İki farklı zaman dilimi arasında geçen yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi tamamen tek oyunculu bir hikaye içeriğinin olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda herhangi bir şekilde çevrimiçi unsura sahip içerikler yer almayacak ve dolayısıyla tamamen tek oyunculu oyuna kendimizi kaptırabileceğimiz bu tarz oyunlar genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve tek oyunculu ve hikaye odaklı yapımlar her zaman popüler olmaya ve çok satmaya devam edebiliyor. Durum böyle olunca oyuncuların beklentileri bir hayli yüksek olabilir ve dolayısıyla burada en iyi sistemlerle yer almamız bekleniyor. Oyunun yayınlanan şu ana kadar fragmanlarına ve videolarına bakacak olursak oldukça ilgi çekici olduğundan bahsedebiliyoruz. Ancak daha fazla oynanış içeriğinin önümüzdeki süreçte aktarılacağını söyleyebiliyoruz.
 
 

Bildiğiniz üzere yapım, önümüzdeki hafta yılın en çok beklenen etkinliklerinden ve fuarından biri olan Gamescom sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 20 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan açılış gecesi ile beraber dijital olarak farklı oyunlara ve yeni projelere yelken açmak durumunda kalıyoruz. Açılış gecesi dijital etkinliği ile beraber burada hem yeni oyunlar hem de daha önce hiç duyurulmamış projelerin yer alacağını söyleyebiliyoruz. Aynı zamanda bu oyunun çıkış tarihinin de bu etkinlik kapsamında duyurulması bekleniyor. Şu anda herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen birçok söylenti oyunun çıkış tarihinin yakında olabileceğini vurguluyor ve dolayısıyla hem çıkış tarihini bu etkinlik kapsamında alabilecek hem de yeni oynanış görüntülerini burada görmeye hazırlanabileceğiz. Dolayısıyla buradan beklentilerimizin yüksek olduğunu belirtebilir, ancak yine de beklentileri her zaman dengede tutmanızda fayda var.
 
Çünkü bazı durumlarda ve çoğu zaman söylentilerin arkası boş çıkabiliyor. Ancak şu anda önemli isimlerden bu söylentileri alıyoruz diyebiliriz. Dolayısıyla doğru çıkma ihtimalinin de oldukça yüksek olduğunu vurgulamakta fayda var. Her ne olursa olsun, elbette oyundan yeni görüntüleri etkinlik kapsamında görebilecek ve nasıl bir yapıya sahip olduğuna doğrudan gözlemleyebileceğiz. Aynı zamanda bu görüntülerle beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördükten sonra beklentilerimizi buna göre ayarlayabileceğiz. Tüm dünyada aranan bir gücün sırrını açığa çıkarmaya çalıştığımız yapım içerisinde elbette bu gücü arayan birçok grubun ve düşmanın olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Bu grupları ve düşmanları ortadan kaldırmak ve onların kötü planlarını ve emellerini tamamen pasif duruma getirmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda bir yandan halk kahramanı, diğer yandan ise tamamen büyük bir mücadeleye atılmak durumunda kalıyor ve böylece kendimizi oyuna kaptırabiliyoruz. Dikkat çekici içeriklerle ve daha fazlasıyla beraber yer alabileceğimiz yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi birinci şahıs bir kamera bakış açısı bulunuyor ve bununla beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve her bölgenin burada bizlere sunmak istediği farklı atmosferleri, gizemleri ve düşmanları yer alıyor. Durum böyle olunca oyuncular olarak elbette keşif unsurlarının oldukça ön planda olduğu bu yapımda farklı bölgede doğru ilerlemek istiyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek oldukça keyifli hale gelebiliyor. Dolayısıyla keşif unsurları ile beraber ön plana çıkabileceğimizi yapım, oyuncuların aslında bir yandan merakını cezbediyor.

Dikkat çekici içeriğiyle ve tamamen hikaye örgüsüyle bezeli tek oyunculu mücadelesi ile beraber yer alabileceğimiz yapım içerisinde heyecan dolu bir hikayede kendimize Indiana Jones karakteri ile beraber görebiliyor ve burada sürekli olarak farklı bölgelere doğru ilerleyerek elbette yeni bulmacaların çözülmesine sebebiyet verebiliyor ve türlü ve gelişmiş silahların burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz farklı silahlar bulunuyor ve bunlarla beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve onların kötü emellerine bir son verebiliyoruz. Kadim bir gücün sırrını bulmaya hazırlandığımız yapım içerisinde neler olabileceğini biz karar verebiliyor ve aynı zamanda gidişatımıza yön vererek elbette bu zorlu unsurlar arasında değişkenlik gösteren aksiyonda hayatta kalmaya çalışıyor ve istediğimiz gibi oyunda sinema tek bir aksiyon macera sistemi ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
 
 
Zaten oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca tek oyunculu ve çizgisel bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve herhangi bir şekilde oyunun gidişatına yön veremiyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı silahları kullanabiliyor, dünyayı dolaşabiliyor, gelmiş geçmiş en büyük gizemlerden birini keşfetmeye hazırlanabiliyor ve bu gücü keşfetmeye hazırlanan düşmanları ve grupları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Gizemlerle dolu bir dünyanın bizi beklediği yapım içerisinde istediğimizi gerçekleştirirken aynı zamanda kadim sırlarla beraber ortaya çıkan aksiyon macera içeriğiyle karşı karşıya kalmaya hazırlanabiliyoruz. Efsanevi arkeoloğun rolüne bürünebileceğimiz yapımda karakterimizin keskin zekasından yararlanabiliyor ve aynı zamanda kendine has kurnaz hamleleriyle ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Oyunda aynı zamanda elbette arka planda yer alan hikaye mizah unsurları ile bizlere sunuluyor ve ün kazanmış görkemli bir arkeologla beraber ilerlemek çok daha eğlenceli hale gelebiliyor. Her durumdan kolaylıkla ve kurnazlıkla sıyrılmaya hazırlandığımız yapımda gelmiş geçmiş en büyük gizemlerden birini keşfetmeye hazırlanırken zorlu unsurlarla beraber karşı karşıya kalmak tamamen bizim işimiz oluyor. Aynı zamanda oyunda yapacağımız hamlelerle kendi yolumuza bakmaya hazırlanabiliyoruz.

Oyunda kullandığımız karakter ve kontrol ettiğimiz kahraman, elbette keşif, sürükleyicilik ve aksiyon anlamında bizlere oldukça tatmin edici bir yapıyı sunuyor diyebiliriz. Oyunda sadece nişancı ve aksiyon unsurları değil, aynı zamanda macera ve bulmaca içerikleriyle karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla bir bölgeye geldiğimiz zaman öncelikle bu bölgeyi araştırmak ve aynı zamanda buralardan neler olup bittiğini öğrenmek oldukça önem arz ediyor. Bu tarz detaylarla beraber hem kendimize oyuna kaptırabiliyor hem de buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışırken arka planda yer alan hikayenin bizlere neler sunduğunu söyleyebiliyor ve görebiliyoruz. Bunun yanı sıra yapım içerisinde bulmacaları çözerken elbette ilgi çekici çevre unsurlarıyla karşı karşıya kalabiliyor ve ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu bulmacalar bizleri bekliyor. Bu bulmacaları çözdükten sonra ve çözerken bir hayli zorlanabiliyor ve çözdükten sonra ise türlü gizemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Aynı zamanda bölgenin çeşitli gizemlerini bu şekilde çözmeye hazırlanabiliyoruz.
 
Oyunda aynı zamanda farklı karakterlerle tanışabiliyor, onlarla etkileşime girebiliyor ve yeni ittifaklar oluştururken aynı zamanda tanıdık düşmanlarla da karşı karşıya kalabiliyoruz. Indiana Jones evreninde yer aldığımız yapımda elbette farklı gruplarla ön plana çıkmaya hazırlanabiliyor ve yepyeni bölgelere doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Yeni bölgeler içerisinde Vatikan'ın kalbi, Mısır'ın piramitleri, batık tapınaklar ve çok daha fazlası yer alıyor. Farklı bölgelerde elbette dünya turu atmaya hazırlanırken aynı zamanda kadim unsurlarla ve bölgelerle de karşı karşıya kalabiliyoruz. Zaten ortada bulunan büyük gücün tamamen açığa çıkarılması, bu kadim bölgelerde yer alan unsurlarla alakalı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
 
 
Burada kadim sırları açığa çıkarmak için elbette elimizden geleni yapmaya koyulurken aynı zamanda elimizdeki araçları ve aletleri en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Bunun yanı sıra düşmanların dikkatini dağıtabiliyor, aksiyon dahilinde onları ortadan kaldırabiliyor ve onları silahsız bırakmak ve aynı zamanda saldırmak için en iyi zamanı tutturmak durumunda kalıyoruz. İlgi çekici bölgelere doğru adım attığımız yapım içerisinde kullanacağımız her bir araç oldukça önem arz ediyor. Kamçı ile beraber de ilerleyebileceğimiz ve ikonik bu aletin doğru şekilde kullanılması bir hayli önemli tesisatımızın en önemli parçası haline gelen kamçı gerçekten de kullanması oldukça zevkli bir şekilde karşımıza çıkması hedefleniyor. Geliştirici ekip bu kamçı sistemi üzerinde bir hayli uğraştığını ve ikonik anları tekrar canlandırabileceğimizi aktarıyor. Dolayısıyla durum böyle olunca beklentilerinin bir hayli yükseldiğini söyleyebiliyoruz.

Gizemlerle dolu bir dünyanın bizleri beklediği yapım içerisinde düşmanların dikkatini dağıtabiliyor, onların silahsız bırakılmasını sağlayabiliyor ve saldırmak için kullanabileceğimiz araçları seçebiliyoruz. Doğru zamanda doğru hamle yapmanın oldukça önemli olduğu yapım içerisinde farklı düşmanların tehditleri ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyun içerisinde gizlice sızabiliyor, gizlilik odaklı yapılarla beraber düşmanları tek tek avlayabiliyor, çarpıcı bir dünyada maceramıza devam edebiliyor, devreye gezen düşmanları ve düşman gruplarını şüpheye düşürmeden ortadan kaldırabiliyor ve hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile ön plana çıkmaya hazırlanıyoruz.
 
Oyunda silah ustalığımızı birleştirerek doğrudan yol alabiliyor ve kendi aksiyon sistemimize oyuna dahil edebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber farklı düşmanların tehditlerini ortadan kaldırabilir ve en iyi şekilde doğrusal bir hikaye içeriğiyle hem karşı karşıya kalabiliyoruz. Etrafı keşfedebileceğimiz ve bu keşif unsurlarla beraber düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda her bölge içerisinde farklı düşman çeşitliliği, devriye atan düşmanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Onlara karşı nasıl yaklaşmamız gerektiğini biz karar verebiliyor ve akabinde ise gizlice ilerleyebiliyor, farklı yapıların arkasına saklanabiliyor ve doğru zamanda doğru hamle yaparak onları ortadan kaldırabiliyoruz. Bu tarz detaylarla elbette hem gergin hem de macera dolu bir ortam bizleri bekliyor.
 
 

Dinamik bir dünya içerisinde yer aldığımız yapımda etrafı keşfederken açık alanda haritalar üzerinde gezip tozabiliyor, ölümcül tuzakları atlatmaya çalışabiliyor ve zorlu bulmacalarla dolu bir dünyayı çözmek durumunda kalıyoruz. Dikkat çekici ortamlarda yer alabildiğimiz yapımda birçok şeyin gizemi burada ortaya çıkıyor ve akabinde ise bu dünyanın gerekliliklerini yerine getirmek durumunda kalıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Dolayısıyla oyunu Steam platformu üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

20.8.2024 13:47:29

0
PS5'e 2025 başlarında gelecek diyorlar.

BSC Misafiri

19.8.2024 10:55:06

0
Onun arabası var güzel mı güzel.....(İndi giderek dijitalleşiyor ama ruhu da kayboluyor.)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız