Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar

 
 
FromSoftware tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in ek paketi Shadow of the Erdtree için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. 1.14 güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama, oyuna çeşitli eklemeler, dengeleme değişiklikleri ve hata düzeltmeleri ekliyor.
 
Elden Ring yeni güncelleme detayları
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni yama Rellana Twin Moon Knight'ın bazı saldırılarının hitbox'larını düzeltiyor. Ayrıca bir düşman kalkan tutarken öldürüldüğünde oyuncunun rün edinmesini engelleyen bir hata da çözülüyor. Bunun yanı sıra,geliştirici ekip bazı yetenekler için kilitlenme seçeneği kullanıldığında yanlış oyuncu hareketlerinin sergilendiği bir sorunu da ortadan kaldırıyor.
 
Belirtildiği gibi 1.14 güncellemesi final boss’una bazı değişiklikler getiriyor. Aktarıldığı kadarıyla final savaşı başladığında boss'un aksiyon şeması sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Ayrıca bazı saldırıların hasarı azalıyor; bazılarının etkileri ise artış gösteriyor.
 
Bunun yanı sıra güncelleme içerisinde herhangi bir teknik iyileştirme yer almıyor. Dolayısıyla büyük bir performans artışı beklememeniz gerekiyor. Son olarak yeni yama ile beraber DLSS veya FSR gibi teknoloji destekleri ne yazık ki eklenmemiş durumda. Ancak fan yapımı bir mod sayesinde DLSS teknoloji desteğini aktif hale getirebilir ve oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu modu denemek istiyorsanız buraya  ıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.9.2024 11:05:01

0
keşke dlc içinde başarımlar gelse ama o kadar büyük dlc getiriyorsun başarım getirmiyorsun incik boncuğa başarım ekleme ama en azından bossları kesmeye dlcyi bitirmeye başarım ekle daha küçük dlclere başarım ekleniyor bu neden eklenmiyor çözemedim.

OldGamers86

12.9.2024 00:13:19

0
Keşke teknik detaylarda eklense imiş; ama yapcak bir şey yok. Sağlık olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız