Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian TGS'de Gösterilebilir

 
 
     Playstation 3'ün en merak edilen oyunlarından birisi de hiç kuşkusuz The Last Guardian'dır. ICO ve Shadow of the Colossus'un devamı niteliğindeki oyun Sony'ye bağlı Team Ico tarafından geliştiriliyor.
 
    E3'te hakkında herhangi bir duyuru yapılmayan ve büyük hayal kırıklığı yaratan The Last Guardian'ı TGS'de görme şansımız ise bir hayli fazla. Serinin yaratıcısı Ueda Fumito'nun Twitter'dan yaptığı açıklamada "Tokyo Game Show'da birşeyler gösterebilmemiz gerekir" sözlerini söylemesi umudumuzu daha da arttırdı.
 
      Ayrıca Ueda www.fumi.to adresinde yukarıda gördüğünüz çizimi yayınladı. Bu çizimde The Last Guardian'daki ana karakterlerimizi görüyoruz. Sitede başka bir şey olmaması da şaşırtıcı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure scee ps3 The Last Guardian Ueda Fumito
Klasik Mega Man Görünümünde Marvel Karakterleri StarCraft II Yine Yamalandı

cryptdlg

7.8.2010 23:25:47

0
Birseyler daha gostersinler. Bunca zaman sessiz sessiz olmuyor. Cıktıgı gibi alacagim birkac oyundan biri olacak. Sonbahara cikarsalar bari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız