Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Online Entertainment Güvenliği Ele Aldı!

Güvenlik için oldukça kullanışlı bir sistem.

     MMO oyuncularının en büyük sorunlarından biri, Gold Farming, Phishing yapan bazı hackerların zaman içinde sizin hesabınıza da sulanması ve hacklemesidir.
 
     Eminim bir çoğumuzun başına gelen bu durumu önlemek için ise MMO oyunları bir çok yola baş vuruyorlar, bu yöntemlerin en başında ise authenticator sistemi geliyor. Sony Online Entertainment web sitesinde 9.99$'a satın alabileceğiniz bu ürün size bastığınızda değişik kodlar çıkarıyor ve bunu hesabınızla ilişkilendirdiğinizde kodu girmeden oyuna giremiyorsunuz. Bu da hesabınızın çalınma ihtimalini neredeyse 0'a indiriyor.
 
     Blizzard'ınkilerden biraz daha pahalı olsa da şu anda yurtdışını da yolladığı için ve EverQuest II oyuncularına özel tasarımı olduğu için güzel görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMO Sony Online Entertainment
NBA 2K12'nin Soundtrack Listesi Belli Oldu Brawl Busters'ın Kapalı Betası Başlıyor

resler

12.8.2011 17:11:20

0
Mutlaka donanım olması şart değil. Herhalde SOE hesabı olupta cep telefonu olmayan yoktur. İsteyen oyuncuların cep telefonlarına kısa mesaj olarak ta gönderebilirler bu şifreleri. Örneğin günde 3 şifre bedava 4 ve üstü ücretli gibi. Boş kalan yere de reklam koyarsın olur biter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız