Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Octopath Traveler II için Yeni Fragman Oyunun Mekaniklerini Tanıtıyor

 
 
İlk olarak 2018 yılında çıkış yapan ve ilk oyunuyla 3 milyondan fazla satan Octopath Traveler serisinin yeni oyunu önümüzdeki yıl geliyor. 2023 yılının Şubat ayı içerisinde çıkış yapacak sıra tabanlı Japon rol yapma oyunu Octopath Traveler II geliştirici ve yayıncı Square Enix tarafından biz oyun severlere sunulacak.
 
Oyun için yeni videoların yayınlandığı bu çıkış öncesi dönemde yayınlanan son fragman oyunun çeşitli mekaniklerini sergiliyor. The Merchant and The Scholar adlı yeni fragman videosunda oyunun sekiz yeni kahramanından ikisi yer alıyor. Tüccar Partitio ve Osvald the Scholar'ın yanı sıra yeni savaş mekaniği Latent Powers'ı tanıtan bu fragmanda ek olarak oyun içerisinde seyahat etmenin yeni yolları sergileniyor. 
 
Öte yandan Octopath Traveler II için Tokyo Game Show 2022'deki resmi yayın sırasında 20 dakikalık oynanış görüntüleri sunuldu. 
 
Octopath Traveler serisinin yeni oyunu birçok özelliği bünyesinde barındıracak
 
 
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu Octopath Traveler II oyununda oyunculara daha fazla ve yeni mekanikler sunulacak. Oyunun hikayesi denizle bölünmüş bir doğu ve batı kıtasından oluşan bir ülke olan Solistia'da geçecek. Bu uzak diyarda, farklı bölgelerden gelen sekiz gezgin kendi amaçları için yola çıkacak. Bu karakteri siz yöneteceksiniz. Bu karakterlerin yerine geçerek yolculuğunuz boyunca size yardımcı olması için benzersiz yeteneklerini kullanacak ve kıtayı baştan sonra istediğiniz şekilde keşfedeceksiniz. 
 
Octopath Traveler II, 24 Şubat 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc OCTOPATH TRAVELER II
Strateji Oyunu Dune: Spice Wars Yakında PC Game Pass'e Geliyor Genshin Impact için 3.2 Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OCTOPATH TRAVELER II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız