Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Cities XL Oyuncuları Cities XXL'ı %50 İndirimle Ön Sipariş Edebilir


        Geliştirdikleri önceki oyunlarla oyuncuların beğenisini toplayan yapımcı firma Focus Home Interactive bildiğiniz gibi Cities XXL'ı geliştiriyor. Firma, şehir kurma simülasyonunu Steam üzerinden ön siparişe açtı.
 
       Eğer Steam üzerinden Cities XL, Cities XL 2011, Cities XL 2012 ya da Cities XL Platinum'a sahipseniz Cities XXL'ı %50 indirimle 40 TL karşılığında ön sipariş edebilirsiniz. Eğer bu seriye yeniyseniz oyunu %20 indirimle 64 TL karşılığında ön sipariş edebilirsiniz. Cities XXL, 29 Ocak'ta PC çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cities XXL Focus Interactice simülasyon Cities şehir kurma simülasyonu PC 2015
18. Geleneksel D.I.C.E. Ödüllerinin Finalistleri Belli Oldu Dying Light'ın Kutulu Sürümleri Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

feckless

20.1.2015 11:54:08

0
Eski oyuna sahip olduğum için 40 TL ye geldi 29 ocağı bekliyorum.Kim ne derse desin simcity 2013 olmadı arkadaşın deiği gibi şehir kurma değil kasaba kurma oyunu.Cities XL çok güzeldi performans sorunu olmasaydı daha da iyi olurdu.Yeni oyunda artık aşmış olurlar bu sorunu diye tahmin ediyorum.

BSC Misafiri

17.1.2015 22:55:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Harita ucsuz bucaksiz evet ama simcity nin verdigi tat bunda yok. Digerleride sehir kurma oyunu ama lezzetli sehir kurma oyunu degil. O duyguyu yani simcity nin duygusunu bu oyunda gorebilirsek en iyi sehir kurma oyunlarindan birine donusebilir.
SimCity maalesef şehir kurma değil kasaba kurma oyunu :) SimCity'nin beceriksizliğinden dolayı böyle oyunlara yöneliyoruz. Bu arada bu oyun artık multi-core destekliyor mu? Artık laglardan kurtulabilecek miyiz?

diverapo

17.1.2015 22:14:26

0
Cities serisinin şikayet edilecek en önemli kısmının performans problemi olduğunu oyunu oynamış olan herkes bilir. Bunca oyundan sonra artık bunu düzeltmişlerdir diye umuyorum. Arayüzde falanda değişikliğe gidip pek çok yapıda eklemişler. Simcity'ye en iyi cevabı Focus verecek gibi duruyor. Simcity'deki harita boyutunu düşündükçe hala yapılan bu saçmalığa anlam veremiyorum.

- The Stig -

17.1.2015 21:48:45

0
Eski oyunları güzeldi.. Ancak Paradox İnteractive'nin geliştirdiği oyun, Cities Skylines şuana kadar yapılmış en iyi şehir kurma simulasyonu olacak.. Bu türü sevenlere söyleyeyim.. Paradox yaptımı tam yapar.. ;)

Dovahkiin

17.1.2015 20:08:46

0
Önceki oyunları performans sorunu yüzünden, şehiri biraz geliştirince oynanamayacak hâle geliyordu. Oyunun nasıl bir çıkış yapacağını görün derim. Ön sipariş riskli.

BSC Misafiri

17.1.2015 17:25:20

0
Harita ucsuz bucaksiz evet ama simcity nin verdigi tat bunda yok. Digerleride sehir kurma oyunu ama lezzetli sehir kurma oyunu degil. O duyguyu yani simcity nin duygusunu bu oyunda gorebilirsek en iyi sehir kurma oyunlarindan birine donusebilir.

rohan32

17.1.2015 16:46:31

0
Güzel haber..

Glukhovsky

17.1.2015 13:30:39

0
Bence piyasadaki en iyi şehir kurma oyunu. Simcity vs. gibi diğer oyunlardan küçücük bir haritaya köy kadar bir yer yapıyorsunuz ama bu oyunda harita uçsuz bucaksız, nüfus milyonları bile geçebiliyor. Ama en büyük sorun nüfus arttıkça oyun hantallaşıyor. Eğer performans sorununu çözüp biraz daha çeşitlilik getirebilirlerse harika bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities XXL
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız