Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor

 
 
Ballistic Moon tarafından geliştirilen Until Dawn remake, bildiğiniz üzere 4 Ekim yani yarın çıkıyor. Çıkmadan önce yayınlanan son fragman, oyunda yer alacak yenilenen görselleri bizlere sunuyor. Fragmana bakacak olursak, çeşitli korku anları bizlere sunuluyor ve aynı zamanda oyunun genel yapısı hakkında bilgi veriyor.
 
Until Dawn Remake PSN hesabı zorunluluğuna sahip
 
 
 
Unreal Engine 5 ile baştan aşağı yeniden inşa edilen Until Dawn remake, Supermassive Games tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen orijinal yapıma dayanıyor. Değişikliklere bakacak olursak, dokuların yükseltildiğini, yüz animasyonlarının daha da gerçekçi hale geldiğini ve çevre unsurlarının da bir hayli iyileştirildiğini görebiliyoruz.
 
Until Dawn remake, PlayStation 5 ve PC için mevcut olacak. Oyunu PC platformunda oynamak için PlayStation Network hesabı gerekli olacak. Dolayısıyla PSN hesabınızla bağlantı kurmanız gerekecek. Oyun bildiğiniz üzere Sony tarafından yayınlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir

mehmetalpertr

3.10.2024 21:46:15

0
gereksiz işler ve Sony...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız