Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Bard’s Tale IV: Director’s Cut 27 Ağustos'ta Çıkacak

 
Geliştirici inXile Entertainment, The Bard’s Tale IV: Director’s Cut sürümünün 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Kutulu sürüm 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

PC'de orijinal sürüme sahip olanlara Director’s Cut içeriği ücretsiz bir güncelleme ile sunulacak. Xbox One'da da oyun ilk günden Xbox Game Pass'e eklenecek.
 
Director’s Cut, uzun zamandır beklenen indirilebilir içeriği yeni bir son bölüm şeklinde oyuna ekleyecek. İndirilebilir içerik hakkında bir detay paylaşılmadı fakat fragmanın sonundaki büyük yeşil adamın görünümüne dayanarak Haernhold'da neler olduğunu göreceğiz gibi duruyor.

Director’s Cut ayrıca yeni düşmanlar, silahlar ve eşyalar, güncellenmiş bir arayüz, daha fazla sınıf ve cinsiyet karakter oluşturma seçenekleri, ek zorluk ayarları, tam gamepad desteği, yeniden dengelenmiş savaş sistemi ve karşılaşmalar ve binlerce düzeltme ve iyileştirme içerecek.
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER The Bard's Tale IV: Director's Cut sıra tabanlı parti rpg rol yapma oyunu oyun
Age of Wonders III Steam'de Ücretsiz TurboGrafx-16 mini / PC Engine CoreGrafx mini / PC Engine mini 19 Mart 2020'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bard's Tale IV: Director's Cut
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız