Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Octopath Traveler II için İkinci Resmi Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Acquire, Throne the Thief ve Temenos the Cleric'in yer aldığı Octopath Traveler II için ikinci resmi fragmanı yayınladı.
 
Throne ve Temenos, oyunda yer alan sekiz yeni kahramanından ikisidir. Fragman ayrıca, size önceki oyundan daha fazla özgürlük sağlayan güncellenmiş iş sistemini ve ayrıca ülke genelinde ortaya çıkan loncaları tanıtıyor.
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu Octopath Traveler II oyununda oyunculara daha fazla ve yeni mekanikler sunulacak. Oyunun hikayesi denizle bölünmüş bir doğu ve batı kıtasından oluşan bir ülke olan Solistia'da geçecek. Bu uzak diyarda, farklı bölgelerden gelen sekiz gezgin kendi amaçları için yola çıkacak. Bu karakteri siz yöneteceksiniz. Bu karakterlerin yerine geçerek yolculuğunuz boyunca size yardımcı olması için benzersiz yeteneklerini kullanacak ve kıtayı baştan sonra istediğiniz şekilde keşfedeceksiniz.

Octopath Traveler II, 24 Şubat 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc OCTOPATH TRAVELER II
Melty Blood: Type Lumina için Yeni DLC Karakterleri Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı Watch Dogs Legion Ocak Ayında Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OCTOPATH TRAVELER II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız