Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli Stüdyodan MGS Benzeri Black State Adlı Oyun Duyuruldu

 
 
İstanbul merkezli oyun geliştiricisi Motion Blur Studio, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC'ye gelecek yepyeni bir oyunu duyurdu. Black State adıyla karşımıza çıkan oyun tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıya sahip olacak. Aynı zamanda gizlilik unsurlarını içerecek.
 

Black State büyük bütçeyle hazırlanıyor

 
 
 
Metal Gear Solid serisine benzerliği ile ön plana çıkmaya hazırlanan üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip aksiyon-macera oyunu Black State, dikkat çekici bir görselliğe sahip olacak. Heyecan verici oyun için Motion Blur Studio CEO'su Kadir Demirden bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
“Bu tanıtım fragmanı, buzdağının sadece görünen bir kısmı. Oyuncular bu projede oyuna dalıp tüm derinlikleriyle keşfedecek ve o yoğun aksiyonu hissedecek.”
 
Black State oyununda "Architects" olarak bilinen gizli bir grup bilim insanı, bizi zorlu bir göreve çağırıyor. Buradaki temel görevimiz tutsakları kurtarmak ve her kapının ardındaki gizemli ve tehlikeli unsurları çözmek. Hikayenin kendine yavaş yavaş açtığı bu yapım için ilk duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Riot Games Arka Planda Geliştirdikleri Dövüş Oyununu İptal Etti NBA 2K25 İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

12.7.2024 17:25:05

0
Oyunun çekirdek mekanikler iyi görünüyor ama animasyonlar, yapay zeka epey çalışılması gerekiyor. Ama stüdyo altından kalkamayacağı işi yapmaya çalışıyor gibi izlenimi verdi çünkü baktığın son 5 yılda yaptıkları bir oyun yok gibi görünüyor.

BSC Misafiri

12.7.2024 11:46:01

+1
Eleştireceğinize gidip daha iyisini kendiniz yapında bizde gidip oynayalım? Boş beleş çoluk çocuğun eleştirileriyle şevkleri kırılmaz umarım gayet güzel görünüyor. İnternette herkes her her b*kun uzmanı zaten

WarForFears

12.7.2024 07:55:03

+1
IGN youtube kanalı videosu 315k izlenmiş. Ign de başlığa metal gear yazınca ilgi çekmiş. Oyunun grafikleri güzel. Rakipleri bitiriş animasyonları hoş. Yapay zeka eleştirilmiş. Zamanla daha güzel olur umarım. Şu haliyle bile oynanır güzel duruyor.

Philipp_Plein

11.7.2024 23:20:40

0
Çöp

BSC Misafiri

11.7.2024 22:37:24

+3
Eleştirmekte üstümüze yok.Birileri Türkiye de elden ring yapsa yerden yere vururlar.Oyun gayet güzel görünüyor.MGS ye benzerliğini de sevdim.MGS en sevdiğim oyunlardandır.Yenisini yapmıyorlar isabet olmuş. Çakma diyen arkadaşların kendiletri çakma.Nioh da dark souls a benziyordu fakat çok beğenildi.

BSC Misafiri

11.7.2024 22:37:08

+1
Yani bu işlere girmemiz güzel hoş fakat yabancı yapımlarla arasındaki farkları görünce insanın üzülesi geliyor. Dolu eksik var oyunda belli oluyor. Işık ve gölgelerin bu kadar kötü olmasına anlam veremedim.. Yine de denesinler o bile güzel...

alpererez

11.7.2024 19:52:09

+1
dün forumda yazmıştım, buraya da yazayım. çakma mgs olmuş, sanki metro sahneleri de bu sıralar çok popüler olan the platform 8 oyunundan arak, keşke özgün birşeyler yapsalarmış. benim fikrim bu şekilde, gelsin linçler

BSC Misafiri

11.7.2024 18:47:35

+1
Klasik UE5 görselliği ve animasyonları. Başarısızlıkla sonuçlanacak, yine boyundan büyük işlere kalkışılmış bir proje. Çıkışında bu video ile alakası olmayacak ki zaten olmasın, şu video tamamen UE5 teknoloji demosu kıvamında. Öte yandan tamamen alıntı/çalıntı içeriklerle hazırlanan oyun mekanikler, oyun dünyası vs. olacağı da bariz. Bari fragman için Ground Zeroes'in haritasını bire bir çarpmasaydınız... Herhalde yaptıkları tek şey ana karakterin suratı olmuştur, o da zaten kötü görünümünden belli oluyor. Herkes o kadar kolay sanıyor ki bu işleri... ipini koparan oyun yapacağına inanıyor ve çoğu zaten projeyi tamamlayamadan batıp gidiyor.

Ömer Hayyam12

11.7.2024 16:42:54

0
Herkes oyunla ilgili eleştirilerini dile getirdi ben fragman hakkında eleştireceğim. İlk sahnede kamera hareket halinde çevreyi gösterse, insan karakter kendi aralarında tartışsa veya konuşurkenki anları fragmanda olsa çok daha iyi olurdu. Boş mekan yerine askerlerle dolu bir mekan gösterilse iyi olurdu fragmanın başlarında. Konteynırın orada stun yiyen karakterin neden öyle durduğunu çoğu kişi anlamamış, bu tür hareketler belirgin bir şekilde fragmanda gösterilse iyi olurdu. Bir de oyunun çekirdek mekaniğini pek göremedik, çok standart bir oyun gibi gözüküyor bu yüzden. Daha sonra yayınlayacakları fragmanda bu konulara dikkat ederseler iyi olur.

mehmetalpertr

11.7.2024 15:26:47

+1
IGN US baş sayfaya taşımış haberi. N4G de felan da çıkmış. Helal olsun. Güzel görünüyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız