Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor

 
 
2002 yılında PlayStation 2 ve GameCube'de çıkan klasik Star Wars: Bounty Hunter, 1 Ağustos'ta yepyeni bir sürümle modern platformlara geri dönüyor. Aspyr tarafından geliştirilen bu remaster, Jango Fett'in galaksisindeki en ölümcül ödül avcısı olma yolculuğunu PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye (Steam) taşıyor.
 
Efsanevi avcı geri dönüyor
 
 
 
Orijinal oyunun heyecan verici oynanışını korurken bu yeni sürüm görsel açıdan önemli bir yükseltme getiriyor. Geliştirilmiş grafikler, çevre dokuları ve yeni dinamik aydınlatma efektleri, Star Wars evrenini daha da sürükleyici hale getiriyor. Oyun ayrıca Steam Deck ve DualSense kontrolcüsü için de özel destek içeriyor.
 
Jango Fett olarak oynayarak, Boba Fett'in babasının izinden gidebileceğimiz yapımda galaksi boyunca çeşitli görevleri tamamlayabiliyoruz. Oyunda hedefleri takip edebiliyor, onları avlayabiliyor ve ödüllerinizi toplayabiliyorsunuz. Oyun size farklı araçlar, silahlar ve yetenekler sunarak oyun tarzınızı şekillendirmenizi sağlıyor.
 
Star Wars: Bounty Hunter, hayranları için nostaljik bir deneyim sunarken yeni oyunculara da Star Wars evreninin heyecan verici bir köşesine giriş imkanı tanıyor. 1 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de satışa sunulacak olan oyunun fiyatı 20 dolar olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız