Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Emio Adında Gizemli Bir Fragman Yayınladı

 
 
Teknoloji ve oyun şirketi Nintendo, yepyeni bir fragmanla karşımıza çıkıyor. Oldukça gizemli bir yapıyı içeren yeni video tüm bölgesel sosyal hesaplarda paylaşılmış durumda.
 

Gizemli Emio karakteri kim?

 
 
 
Emio adındaki gizemli tanıtım fragmanı oldukça ürkütücü bir karakteri bizlere sunuyor. 20 saniyelik fragman içerisinde sadece bir karakter öne çıkıyor ve tanıtım genel olarak onun etrafında dönüyor. Videoda Japonca olarak gülümseyen adam başlığı karşımıza çıkıyor.
 
Video açıklamasına bakacak olursak "Emio kim?" etiketi bizlere sunuluyor ve Japonca video açıklaması içerisinde bir web sitesine bağlantı verilmiş durumda. Video hakkında daha fazla detay bilinmiyor ve ilerleyen süreçte bu karakterin kim olduğunu görebilecek ve tüm gizemi çözebilecek ipuçlarına sahip olabileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Sızdırıldı! Riot Games Arka Planda Geliştirdikleri Dövüş Oyununu İptal Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.7.2024 10:20:29

0
Şeytan mario lu oyun istiyoruz peach’i kaçırsın Link de mario dan peach’i kurtarıp hem zeldayı hem peach’i karısı yapsın ben böyle oyun istiyorum yahu kırın şu zincirleri Nintendo

mehmetalpertr

11.7.2024 13:32:13

0
Emio Mario nun kötü ruhlu ikizidir. Prenses Şeftaliyi mantar ormanında kaçırmıştır. Mario ve Luigi Emio'nun hain planlarını bozmak için Link ile beraber 4540. Mario oyununa ve 8975. Zelda oyununa doğru koşarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız