Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 25'in 5v5 Rush Modu Türkçe Seslendirmeyle Tanıtıldı

 
 
Yepyeni özelliklerle ve dinamiklerle karşımıza çıkmaya hazırlanan futbol serisinin en yeni sürümü EA Sports FC 25 için farklı tanıtım fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise en yeni video ile beraber oyunda yer alacak 5v5 Rush modu resmi olarak tanıtılıyor.
 
Daha küçük saha farklı bir deneyim 
 
 
 
Türkçe seslendirme ile beraber tanıtılan 5v5 Rush modu oyunculara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Öncelikle bu deneyimin tüm oyun modlarında mevcut olacağına aktarmakta fayda var. Dolayısıyla kariyer modundan Ultimate Team'e kadar 5v5 deneyiminin keyfini çıkarabiliyor ve istediğiniz gibi moda adım atabiliyorsunuz.
 
Modun detaylarına bakacak olursak, 5'e karşı 5 takımlara ayrılabileceğiniz bir sahada mücadele edebilecek ve burada yer alan futbol sahasının normal sahalara göre oldukça küçük olduğunu göreceksiniz. Her bir takım oyuncusunu bir oyuncunun yönettiği mod içerisinde ofsayt sisteminin, kart sisteminin ve birçok detayın normal maçlara göre değişkenlik göstereceğini belirtmekte fayda var.
 
Beklenen yeni sürüm EA Sports FC 25, 27 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Harry Potter: Quidditch Champions PC Sistem Gereksinimleri Elden Ring'in Yeni Güncellemesi Oyunu Daha Kolay Hale Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız