Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak!

 
 
KRAFTON, Inc., 14-17 Kasım tarihleri arasında Güney Kore’nin Busan şehrinde yer alan fuar ve kongre merkezi BEXCO'da düzenlenecek uluslararası oyun fuarı G-STAR 2024'e katılacağını duyurdu. KRAFTON, fuarda merakla beklenen yaşam simülasyonu inZOI dışında Dinkum Mobile ve Project ARC adlı iki yeni oyunla yer alacak.
 
Dinkum Mobile, Avustralyalı solo oyun geliştiricisi James Bendon tarafından geliştirilen açık dünyalı bir yaşam simülasyonu. PC oyunu Dinkum IP'sine dayanan bu mobil oyun şu anda hâlen geliştirilme sürecinde. 2022'deki çıkışından bu yana Dinkum bir milyondan fazla kopya sattı ve dünya çapında pek çok oyuncunun beğenisini kazandı.
 
İlk kez G-STAR'da görücüye çıkacak Project ARC ise benzersiz karakterlerin yanı sıra hızlı tempolu, aksiyon dolu ve gerçekçi atış mekanikleriyle yeni ve taktiksel bir deneyim sunan, kuş bakışı (top-down) 5v5 PvP bir nişancı oyunu.
 
Ayrıca, KRAFTON'un kurumsal sosyal sorumluluk programı BETTER GROUND aracılığıyla geliştirilen oyunlar da fuarda sergilenecek. BETTER GROUND, KRAFTON çalışanlarının oyun geliştirmeye girmeyi hedefleyen lise öğrencilerine mentorluk yaptığı bir girişim.
 
Sergilenecek oyunlara ilişkin daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda duyurulacak.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız