Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PowerWash Simulator İçin Shrek DLC'si Geliyor: İşte Fragman

 
 
Yayıncılığını Square Enix Collective ve geliştiriciliğini FuturLab stüdyosunun üstlendiği yıkama simülasyon oyunu PowerWash Simulator için yepyeni ek paketler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyuna Shrek Special paketinin eklenebileceğini aktarabiliyoruz. Açıklanan detaylarla 10 Ekim tarihinde bu içeriğe sahip olabileceksiniz.
 
Shrek evrenindeki ikonik alanlara geçiş yapabiliyorsunuz
 
 
 
DreamWorks Animation'ın Shrek filminden ilham alan beş peri masalı haritasını temizlemek için işe koyabileceğimiz DLC sayesinde ikonik bölgelere adım atabiliyor ve eski parlaklığını kavuşturmak durumunda kalıyoruz. Peri tozundan daha fazlası gerekecek olan içerikle beraber hayranı olduğunuz Shrek ortamlarına geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Peri Anne'nin en güçlü karışımlarına bile rakip olacak kadar güçlü temizlik malzemeleriyle ilerleyebileceğiniz yapımda yüksek basınçlı suyla beraber kirli kısımları yıkayabiliyor ve büyüleyici mekanları eski günlerine kavuşturabiliyorsunuz. Sevilen bölgelerden oluşan ek paket dahilinde Shrek'in bataklığına, Ejderha inine ve çok daha fazla kısma doğru ilerleyebiliyorsunuz.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor Two Point Museum Çıkış Tarihi Açıklandı: Ön Siparişlere Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız