Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starbreeze Yeni Oyununu Duyurdu: Project Baxter

 
 
Starbreeze Entertainment, Wizards of the Coast'un Dungeons & Dragons'una dayanan ve tamamen yeni bir oyun olan Project Baxter'ı duyurdu. Oyun tüm büyük platformlar için çapraz oynama özelliğiyle beraber 2026 yılında piyasaya sürülecek. Ayrıca proje Starbreeze Entertainment tarafından hem yayınlanacak hem de geliştirilecek.
 
Çok oyunculu ve servis modelli bir deneyim 
 
 
 
 D&D dünyasında geçen bu oyun içerisinde, geliştirici ekibin imzası bulunan işbirliğine dayalı bir yapı yer alıyor. Çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıran oyun içerisinde, canlı servis oyun içeriği sunulmak isteniyor. Elbette bu tarz yapımlar oyuncuların tercih ettiği bir içerik değil, ancak geliştirici ekip genel olarak bu sistem dahilinde yine oyunlarını çıkarmak istiyor.
 
Bu servis modeli ile beraber oyunun ömür boyu yani piyasada durduğu sürece geliştirilmesi ve yeni içeriklerin eklenmesi bekleniyor. Bunun dışında, geniş bir topluluğun oluşturulması ve sürekli olarak yeni güncellemelerin gelmesi planlanıyor. 2026 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanan bu yapım içerisinde aynı zamanda çapraz oyun desteği yer alıyor ve diğer taraftan oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Project Baxter
Botany Manor Çıkış Tarihi Açıklandı Ultracore Yakında Xbox Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız