Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Botany Manor Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Balloon Studios, Botany Manor'un 2024 baharında Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlanacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de oynanabilecek.
 
Botanik bilimine adım atabileceğimiz bir yapım
 
 
 
İlgi çekici grafiklere sahip yapım içerisinde botanik temalı bir malikanede bulunuyoruz. Bu malikane içerisinde istediğimiz şekilde kendi kariyerimize adım atabiliyoruz. Araştırma ve keşifler yapabileceğimiz yapımda, uzun süredir unutulmuş bitkilerden oluşan bir koleksiyona sahip oluyoruz ve bununla beraber de bitki bilimine doğru adım atabiliyoruz.

Arabella adlı karakterle oynayabileceğimiz bu yapım içerisinde, bitki örtüsünün gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda alacağımız notlarla beraber, bitki gelişimini burada kaydederek arttırmayı hedefliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca etrafa dağılmış eşyaları araştırabiliyor ve bu eşyaların da bizlere ipuçları şeklinde çıktığını söyleyebiliriz.

Gizemli bitkiler yetiştirebileceğimiz bahçe içerisinde, çeşitli bulmacaları çözebileceğimiz etkileşimli öğelerin yer aldığı bu yapım, hem eğlenceli hem de rahatlatıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Botany Manor
Persona 3 Reload için Shinjiro Aragaki Fragmanı Yayınlandı Starbreeze Yeni Oyununu Duyurdu: Project Baxter

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız