Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı!

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulan futbol serisi EA Sports FC'nin yepyeni bir sürümü yolda. EA Sports FC 25 adıyla karşımıza çıkacak olan serinin yeni oyununun şu anda çıkış tarihi ve fiyatı sızdırılmış durumda.
 
EA Sports FC 25 hangi sürümlere sahip olacak?
 
 
 
Daha önce birçok doğru sızıntı içerikle karşımıza çıkan Dealabs kullanıcısı Billlbil-Kun tarafından ortaya çıkan yeni bilgilere göre EA Sports FC 25 önümüzdeki 10 gün içinde resmi olarak duyurulacak. Oyun iki farklı sürüme sahip olacak ve bu sürümler arasında standart ve Ultimate Edition yer alacak. Oyunun Ultimate Edition sürümünü satın alan oyuncular yeni sezona bir haftalık erken erişim hakkı elde edecek.
 
Diğer taraftan EA Play hizmetine aboneyseniz, oyunun 10 saatlik ücretsiz bir deneme sürümüne sahip olabileceksiniz. Ayrıca oyun içi alışverişlerde çeşitli indirimler alabilecek ve aynı zamanda EA FC 24 ile EA FC 25 arasında bu öğeleri transfer edebileceksiniz.
 
Hangi platformlara çıkacak ve fiyatı ne olacak? 
 
 
 
Açıklanan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunun 27 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One platformlarına çıkış yapması beklenen oyunun standart sürümü 70 dolardan, Ultimate sürümü ise 100 dolardan satışa sunulacak.
 
Öte yandan UEFA Euro 2024 şampiyonası şu anda devam ettiğinden dolayı 14 Temmuz Pazar günü oynanacak final maçında yeni sezonun duyurulması muhtemel. Bildiğiniz üzere UEFA, EA Sports FC için EA ile ortaklık kurdu. Bu da duyurunun turnuvayla bütünleştirilebileceği anlamına geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2024 00:12:43

0
almayın, aldırmayın her sene cıkıp her sene geriye giden bir markayı. rakipsiz tekel ticari spor oyunu. adam akıllı geliştirmiyorlar ama fark etmez deli dehşet sattıkça böyle devam eder..

yaratıc1KLAVYE

6.7.2024 18:30:10

0
Şaşırmadık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız