Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games Arka Planda Geliştirdikleri Dövüş Oyununu İptal Etti

 
 
League of Legends, Valorant ve çok daha fazlasıyla beraber ön plana çıkan Riot Games yepyeni bir projeyi iptal ettiklerini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre Pool Party kod adlı Super Smash Bros. tarzı bir dövüş oyun planları rafa kaldırıldı.
 
Riot Games dövüş oyunlarına yöneliyor
 
 
 
Gazeteci Mikhail Klimentov tarafından iddia edilene göre platform tarzı dövüş oyunu League of Legends evreninde geçecekti ve iptal edildiği süreçte 70-80 geliştirici oyunun prototipi üzerinde çalışıyordu. Ancak Riot yöneticileri Smash Bros. oyununa rakip olma konusunda yeterli kitleye ulaşamayacaklarını düşündü.
 
Bu bilgilerin dışında iptal edilme kararını Warner Bros. tarafından oyunculara sunulan ve tamamen ücretsiz olan MultiVersus’un da etkilediği belirtildi. Pool Party başlangıçta hardcore bir dövüş oyunu olarak tasarlanmıştı ancak iptal edilmeden önce parti oyunu öğelerini içerecek şekilde geliştirildiği söyleniyor.
 
Öte yandan Riot, Şubat ayında daha önce Project L olarak bilinen bir başka League of Legends dövüş oyununun 2XKO adını aldığını duyurdu. Ortaya çıkan bilgilere göre bu oyun 2025 yılında PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Nintendo, Emio Adında Gizemli Bir Fragman Yayınladı Yerli Stüdyodan MGS Benzeri Black State Adlı Oyun Duyuruldu

BSC Misafiri

12.7.2024 00:11:45

0
Üzdü be en merak ettiğim oyunlarıydı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız