Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı

 
 
Çıkış ile beraber Steam listelerini alt üst eden ve silahlı Pokémon oyunu olarak nitelendirilen Palworld için yepyeni haberler ortaya çıktı. Yayınlanan haberlere göre Nintendo ve The Pokémon Company, oyunda yer alan telif unsurları sebebiyle Palworld geliştiricisi Pocketpair'e karşı dava açtı.
 
Palworld geliştiricisi bu durumu "talihsizlik" olarak nitelendirdi
 
 
 
Nintendo ve The Pokémon Company tarafından bildirilenlere göre, Tokyo Bölge Mahkemesi'nde açılan davanın sebebi Palworld'ün birden fazla patent hakkını ihlal etmesinden kaynaklanıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada Nintendo şunları bildiriyor: “Kendi markamız da dahil olmak üzere fikri mülkiyet haklarının ihlal edilmesine karşı gerekli hamleleri yapmaya devam edeceğiz.”
 
Geldiğimiz noktada Pocketpair stüdyosu, Nintendo ve The Pokémon Company'nin kendisine karşı patent davası açtığı haberlerine yanıt verdi. Bu kapsamda “Dava nedeniyle oyun geliştirmeyle ilgisi olmayan konulara zaman ayırmak zorunda kalacak olmamız gerçekten talihsiz” ifadelerini kullandı.
 
Ocak ayında Steam'de Erken Erişim ve Xbox'ta Oyun Önizlemesi sürümüyle piyasaya sürülen yaratık yakalama odaklı hayatta kalma oyunu Palworld, ilk ayında 25 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak büyük ilgi gördü. Şimdi ise büyük bir davanın parçası.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu

BSC Misafiri

19.9.2024 20:48:10

0
Şimdi yandı işte Palworld, olummm akıllı olacanız bırakın pokemon benzeri oyun yapmayı pokemonun poke’sini dahi yaptırmazlar adama, iyi olmuş, benzer oyun çıkaracağına bu firma daha Özek bir oyun çıkarsaydı pokemon çakması oyun mu olur be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız