Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulan ve Star Wars evrenini konu alan aksiyon macera serisi Star Wars Jedi'ın son oyunu şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor. Açıklanan detaylara göre en yeni devam oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı.
 
Respawn Entertainment tarafından geliştiriliyor
 
 
 
Electronic Arts eğlence ve teknoloji başkanı Laura Miele, Electronic Arts'ın Yatırımcı Günü (2024) sunumunda, Star Wars Jedi Fallen Order ve Star Wars Jedi Survivor'ın sonraki olaylarını konu alan yeni oyunun geliştirildiğini doğruladı. Serinin son oyunu olacağı belirtilen yeni proje, Respawn Entertainment stüdyosu tarafından yapım aşamasında.
 
Miele konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "40 milyondan fazla Star Wars hayranı Cal Kestis'in güçlü bir Jedi olma serüveniyle bağ kurdu. Respawn bu heyecan verici hikayenin son bölümünü oyunculara ulaştırmak için çok çalışıyor."
 
Serinin en son çıkan oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) piyasaya sürüldü. PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için de geçtiğimiz gün satışa sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

18.9.2024 17:31:44

0
Bölüm Sonu Canavarı tarafından biz oyun severlere sunulan ve oyun dünyasını konu alan "Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar" adlı haberi için heyecanlandım. İlk iki oyun gerçekten çok iyiydi. Son bir oyunun daha gelmesi lazımdı zaten.

GRİNG0

18.9.2024 14:02:17

0
Bakalım hikayeyi nereye bağlayacaklar. Güzel bir seri star wars dünyasına yakışır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız