Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stick it to the Man Geliştirici Ekibi Yeni Oyunları Hakkında İpucu Verdi


      Stick it to the Man, farklı tarzı ve eğlenceli yapısıyla oldukça beğenilen bir yapım. Oyunun geliştirici firması Zoink!, Twitter üzerinden paylaştığı karakter konseptiyle firmanın yeni oyunu hakkında küçük bir ipucu verdi.
 
      Zoink!,  paylaştığı karakter konsepti için "yeni oyunumuz hakkında çok fazla şey söylemem fakat bu karakter büyük ihtimalle oyunda olacak." yorumunu yaptı. Firmanın geliştirmekte olduğu oyun hakkında henüz hiçbir bilgimiz bulunmuyor fakat karakter konseptine bakarsak bu oyunun da oldukça enterasan olacağını söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz resme aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
stick it to the man Zoink!
Grand Theft Auto V'in Dijital Ön Siparişine Ekstra Hediye F1 2014'ten Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

9.10.2014 16:49:11

0
haber hakkında 3 tane yorum oldugunu görünce kesin çöp falan demiştirler diye düşündüm. olumlu yorumları görünce gözümden yaş geldi :') şaka bir yana cidden çok sağlam bir oyundu. kara mizah sevenler için gayet komikti

Guest-8FB5351A6

9.10.2014 16:34:49

0
umarım dedikleri gibi olur zevkle oynarım

The False Shepherd

9.10.2014 15:58:54

0
Oyun mükemmeldi.PS Plus ile şu ana kadar verilen en iyi oyundu bence yeni nesilde.Hayran kaldım gerçekten yeni oyunu da mutlaka oynayacağım.

michael01

9.10.2014 15:56:52

0
Plus ile beles verdiklerinde oynamistim. Hikaye ve espiriler guzeldi bir kac kere youtube uzerinden gecemedigim yerlere bskmistim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız