Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Date Everything Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Team17 ve seslendirme sanatçılarından geliştiricilere dönüşen Ray Chase, Robbie Daymond, Max Mittelman ve Amanda Hufford'dan oluşan bir stüdyo olan geliştirici Sassy Chap Games, 100'den fazla flört edilebilir karakter içeren bir sandbox flört simülasyon oyunu olan Date Everything'i duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Date Everything, kendi evinde geçen ve tamamı seslendirilmiş 100 farklı flörtleşebileceğin karakter içeren bir sandbox flört simülasyonudur! İster yatağınla ister duman alarmınla ister... Yıpratıcı Varoluşsal Sancılarınla romantik anlar yaşa. Her şeyle flört etmeye hazır mısın?
 
Flört edebileceğin her bir nesne seninle duygularını paylaşacak, kendi hikâyelerini anlatacak ve belki bir gün sevgilin, dostun veya düşmanın olacak. Birçok meşhur seslendirme sanatçısı da bu yolcuğunda sana eşlik edecek!
 
Date Everything, flört simülasyonu türüne yeni bir boyut getiriyor. Yapay zekâ mesleğini ele geçirdi, müşteri hizmetleri diploman da boşa gitti ama... Esrarengiz bir yabancı, sana bir armağan gönderdi. “Dateviator” adı verilen bu sihirli gözlükler, evindeki eşyaları canlandırıyor ve onlarla flört etmeni mümkün kılıyor!
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Simülasyon Date Everything PlayStation 5 Xbox Series Switch PC
Aksiyon RPG Deathbound Demosu PS5 için Yayınlandı EA Sports FC 25 İçin Türkçe Dublajlı Oynanış Videosu Yayınlandı

Dhalsim

26.7.2024 15:03:17

0
everything ?! everything everything
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız