Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Deathbound Demosu PS5 için Yayınlandı

 
 
Yayıncı Tate Multimedia ve geliştirici Trialforge Studio, dinamik tek oyunculu, grup tabanlı Soulslike aksiyon RPG'si Deathbound'un demosunun PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 için indirilebilir olduğunu duyurdu.
 
Ek olarak Demo daha önce Steam üzerinden PC için yayınlanmıştı.
 
Deathbound, İnanç ve Bilimin çatıştığı duygusuz bir dünyada geçen grup tabanlı ve eşsiz bir souls benzeri oyundur. Yasak şehir Akratya, yalnız fethedilemeyecek ve acımasız topraklardır. Seferlerin boyunca karşına çıkan düşen savaşçılarla bağ kur ve benzersiz 4 kahramanlı grup sistemi sayesinde karakterler arasında çatışma esnasında kusursuz geçişler yap.
 
Düşen savaşçılar, her biri benzersiz yetenek setleri, savaş tarzları ve zengin tarihleri olan bireysel karakterlerdir. Her birinin özünü ele geçirerek varlıklarının temeline sahip olursun. Karakterler arasındaki çatışmalar ve sinerjiler oynanışı büyük ölçüde etkiler, bu yüzden ilişkilerde bir denge gözetilmelidir. Güçlü sinerjiler, çeliğini ve büyülerini bekleyen acımasız bölüm sonu canavarları için felaket yaratacak savaş güçlendirmeleri sunabilir.
 
Savaş boyunca, tüm karakterlerin paylaşacağı bir uyum ölçer dolduracaksın. Uygun an geldiğinde, uyum ölçerini harekete geçir ve sana bağlı düşen savaşçıların toplam güçlerini kullanarak yıkıcı bir Dönüşüm Vuruşu açığa çıkar. Korkunç bir iğrençlikle karşı karşıya kaldığında ölüm ile yaşam arasındaki belirleyici faktör, mükemmel bir şekilde gerçekleştirilen Dönüşüm Vuruşu olabilir.
 
Deathbound'un 8 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon RPG Deathbound Demo PS5
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! Simülasyon Oyunu Date Everything Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız