Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor

 
 
Assassin's Creed, Far Cry ve çok daha fazla önemli oyun serisinin geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Ubisoft'un hisseleri düşmeye devam ediyor. Son gerçekleşen düşüş, bir grup yatırımcının şirketi özelleştirme ve stratejik olarak görülen bir yatırımcıya hisseleri satma çağrısının ardından yaşanıyor.
 
Kötü çıkış yapan oyunlar hisselere büyük etki ediyor
 
 
 
Assassin's Creed yayıncısının hisse fiyatları, yapılan çağrının ardından yaklaşık %10 oranında bir düşüş yaşadı. Ortaya çıkan raporlara göre şirket son 12 ayda %50'den fazla bir düşüşe tanıklık etti ve şu anda 10 yılın en düşük seviyesinde.
 
Şirketin hisse senedi fiyatı, bu ayın başlarında Star Wars Outlaws'ın beklenenden kötü bir şekilde çıkış yapmasıyla önemli ölçüde azaldı. Bunun yanı sıra ücretsiz bir şekilde oynanabilen nişancı aksiyon oyunu XDefiant'a olan ilginin azalması da bu düşüşe etki eden durumlar arasında yer aldı.
 
Star Wars Outlaws'ın yaratıcı yönetmeni, oyunun inceleme puanlarından dolayı biraz hayal kırıklığına uğradığını ve Ubisoft Massive'in oyunu toparlamak için yeni güncellemeler sunacağını belirtti.
 
Son olarak XDefiant için oyunculara giriş bonusları sunuluyor. Eğer oyuna 24 Eylül'e kadar giriş yaparsanız, yaklaşık 9 dolarlık ücretsiz sanal para birimine sahip olabilirsiniz. Bu bonus oyuna olan ilginin artması için dağıtılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2024 21:54:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: furerg Saydığın 3 oyunda, gerçekten kaliteli, üzerinde emek ve zaman harcanmış, birbirinden eşsiz yapımlar. Sırf marka kötülemek için yapılan bir yorum olduğunu düşünüyorum. Horizon'a kötü demişsin, arkasında inanılmaz bir hikaye var, forbidden west desen, gerçek next-gen bir oyun. Ubisoft un Skull and bones'a ilk AAAA oyun demesi gibi değil.
horizon gibi çöp oyuna kaliteli diyen birinle tartışmayacağım sen çöp oyununla devam et ubisoftun iyi oyunlarını gömmeye devam et sony fanboyu seni inanılmaz bir hikayeymiş gerçekten güldürdün .

BSC Misafiri

11.9.2024 21:54:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: furerg Saydığın 3 oyunda, gerçekten kaliteli, üzerinde emek ve zaman harcanmış, birbirinden eşsiz yapımlar. Sırf marka kötülemek için yapılan bir yorum olduğunu düşünüyorum. Horizon'a kötü demişsin, arkasında inanılmaz bir hikaye var, forbidden west desen, gerçek next-gen bir oyun. Ubisoft un Skull and bones'a ilk AAAA oyun demesi gibi değil.
birde birbirinden eşsiz yapım demiş ahahaha :D fanboy gözüyle bakmazsan anlarsın ama sizde o göz olduğu için görmüyorsunuz . ubisofta eleştirdiğiniz herşey o saydığım 3 yapımda var

furerg

11.9.2024 15:25:40

+1
Saydığın 3 oyunda, gerçekten kaliteli, üzerinde emek ve zaman harcanmış, birbirinden eşsiz yapımlar. Sırf marka kötülemek için yapılan bir yorum olduğunu düşünüyorum. Horizon'a kötü demişsin, arkasında inanılmaz bir hikaye var, forbidden west desen, gerçek next-gen bir oyun. Ubisoft un Skull and bones'a ilk AAAA oyun demesi gibi değil.

BSC Misafiri

11.9.2024 14:27:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Hangi balon sony oyununda var bu yazdigin buraya yazda bilelim. Ubisoft tarafindan keriz yerine koyulmak hosunuza gidiyor sanirim bide hakli cikarmaya calisiyorsunuz. Sony fani degilim pc tercih ederim ama sony belli bir kalitenin altinda oyun cikarmiyor ciktigindada hemen fisini cekiyor zaten devamini yapmiyor. Ubisoft ise yillardir tam tersine kalite anlaminda istikrarli bir sekilde dusuyor ve buna devam ediyor.
horizon Ghost of Tsushima days gone daha sayarımda aklıma gelmiyor sen şimdi bunları öve öve bitiremezsin ama bunlar sony çatısı altında çıkmasa yüzüne bakmayacağın oyunlar o yüzden fanboyluk taslama

BSC Misafiri

11.9.2024 14:26:48

0
Anno'yu DLC cehennemine donusturen Ubisoft'un en kisa kepenkleri tamamen kapatmasi dilegiyle!

alex59

10.9.2024 21:32:31

+4
Ne kadar satış yaparsa yapsın Türkçe dili eklemeyen ırkçı bir firmadır gözümde o yüzden batmış çıkmış umurumda değil.

BSC Misafiri

10.9.2024 20:27:32

0
şu açık dünya işinden vazgeç be fransız adam. eski günlerine dön artık

Zebercet

10.9.2024 19:33:42

0
Outlawstan sonra batsa uzulmem ki Ac Valhalla gibi belki de tum zamanlarin en iyi oyunu denebilecek bir oyun da yine bu adamlardan cikti aslinda ama gercekten bir ceki duzen vermeleri lazim artik kendilerine.

sh4dy_081991

10.9.2024 19:20:15

0
Hangi balon sony oyununda var bu yazdigin buraya yazda bilelim. Ubisoft tarafindan keriz yerine koyulmak hosunuza gidiyor sanirim bide hakli cikarmaya calisiyorsunuz. Sony fani degilim pc tercih ederim ama sony belli bir kalitenin altinda oyun cikarmiyor ciktigindada hemen fisini cekiyor zaten devamini yapmiyor. Ubisoft ise yillardir tam tersine kalite anlaminda istikrarli bir sekilde dusuyor ve buna devam ediyor.

BSC Misafiri

10.9.2024 17:30:35

0
Sony nin balon oyunlarında da var bu ama onlar sony oyunu olduğu için öve öve bitirilemiyor

BSC Misafiri

10.9.2024 17:29:56

0
kardeş sen steamden çıktığın gün bittin zaten. Steam bir pazar bir vitrin. Hangi akla hizmet steamden çekildin???

memomix

10.9.2024 15:31:56

+4
Ubisoft'un bu denli düşüş yaşamasının sebeplerinden biri bana göre; Oyun geliştiricilerinin kopyala-yapıştır mantığıyla oyun üretmesi olabilir. Assassin's Creed son serisi ile birlikte, Far Cry,Watch Dogs,Avatar ve son olarak Star Wars Outlaws.. her bir oyunu oynadığınızda sadece karakterlerin ve hikayenin farklı olduğunu ancak atmosferin hepsinde aynı olduğunu hissediyorsunuz. Bu da oyunun öznelliğini yitirmesine sebep oluyor. Açık dünya oyunlarında birbirini tekrar eden görev örgüleri artık günümüzde ilgi çekmiyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız