Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts Serisi Hangi Sırayla Oynanmalı?

 
 
Oyuncular tarafından sevilen ve günümüze kadar ulaşan ikonik serilerden biri olan Kingdom Hearts için yepyeni bir video yayınlandı. Video içeriğinde seriyi hangi sırayla oynamamız gerektiği vurgulandı. Dolayısıyla bu haberimizde, eğer seriye geçiş yapmak istiyorsanız hangi sırayla oynamanız gerektiğini sizlere aktaracağız.
 
Kingdom Hearts serisini farklı sıralarla oynayabilirsiniz
 
 
 
Kingdom Hearts serisi her ne kadar üç temel oyunla beraber karşımıza çıksa da bugüne kadar farklı sürümlerle piyasadaki yerini koruyor. Square Enix tarafından bizlere sunulan bu seri, oyunculara eşsiz bir deneyimle geliyor. Yeni yayınlanan video içerisinde oyunları hangi sırayla oynamanız gerektiği detaylandırılıyor.
 
Hikaye sıralaması:
 
 
 
 
 
 
Aşağıdaki videoda aynı zamanda serinin kronolojik sıralaması yer alıyor. Video içeriğinden farklı sıralamalarını takip edebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Sony, ChinaJoy 2024 Etkinliğinde Oynanabilecek Oyunlarını Açıkladı The First Descendant, Destiny 2'den Aldığı Simgeleri Değiştiriyor

BSC Misafiri

16.7.2024 09:35:21

0
Hikaye sırası bu görsellerdeki değil, bunlar öneri... 3:53'den itibaren kronolojik sırayı gösteriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız