Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Deep Beyond, 13 Eylül'de Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Purple Tree ve geliştirici AVIX, derin deniz macera oyunu Deep Beyond'ı 13 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Deep Beyond ilk olarak 15 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Kısa öykü Deep Beyond'da, Lilly'nin görevine başlamasıyla birlikte gizem ve macera dolu bir dünyaya dalın. Okyanusun derinliklerinde yolculuk ederken antik enkazları keşfedin, karmaşık bulmacaları çözün ve geçmişinin sırlarını ortaya çıkarın.
 
Tamamen seslendirilmiş karakterler tarafından canlandırılan büyüleyici bir anlatıya dalın. Dalgaların altında saklı gizemleri çözerken zekanızı ve kararlılığınızı sınayacak zorlu bulmacalara dalın. Sadık yoldaşınız Chester yanınızdayken yolculuğunuzun her adımı heyecan ve keşifle dolu olacak.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Deep Beyond PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Max Payne 1 ve 2 Remake Tam Geliştirmede, HL3 Söylentisi ve Dahası 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız