Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma serisinin en iyi oyunu Dragon Age: The Veilguard’ın çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.
 
Dragon Age: The Veilguard derin rol yapma unsurlarına sahip
 
 
 
BioWare'in dikkat çekici hikaye anlatımı ile beraber ön plana çıkmayı hazırlanan tek oyunculu fantastik rol yapma deneyimi Dragon Age: The Veilguard yakında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Rook adlı karakteri kontrol ettiğimiz yapımda yardımcı kahramanlar yanımızda yer alıyor ve onlarla beraber büyük bir mücadeleye atılabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde karanlık bir atmosfer, güçlü elf tanrıları, ejderhalar ve çok daha fazlası yer alıyor. Beklenmedik olayların bizlere sunulacağı oyunda bir lider olarak ayağa kalkmak durumunda kalıyor, ekibimizi toplayabiliyor ve ekip içerisindeki ilişkileri en iyi şekilde değerlendirebiliyoruz. İlgi  çekici içeriği ile beraber serinin en yeni oyunu beklenen projeler arasında bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Strateji Oyunu Sumerian Six Çıkış Tarihi Belli Oldu Kingdom Come: Deliverance 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

mehmetalpertr

15.8.2024 22:55:20

0
Sonunda.. eh hadi bakalım inşallah güzel bir oyun çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız