Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'te HDMI Yoluyla Video Kaydı Yapılabilecek


      Playstation 3'te HDMI çıkışı yoluyla video kaydı yapmak pek kolay bir şey değildi. Sony yeni nesilde ise işimizi kolaylaştıracak gibi görünüyor. TGS'deki Sony sunumunda Playstation 4'te HDMI yoluyla rahatlıkla video kaydı yapabileceğimiz açıklandı.
 
     Sony, HDMI'dan kayıtla ilgili detayları yakında açıklayacağını belirtiyor. Şu an için kayıtların nasıl HDMI yoluyla rahatça yapılacağını bilemiyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Dark Souls II Yeni Nesle Gelebilir Playstation App Duyuruldu

BSC Misafiri

19.9.2013 11:32:45

0
Durun sevgili BSC editor ve okurlarina ip uci verelim nedir bu haber anlasilmamazligi. Dedikodu- HDMI- PS4- Alkan- HDCP- Kayit- Youtube- Upload- Error :))) Simdi bunu anlamaz kimse konuyu acalim. PS4 HDMI uzerinde HDCP korsan koruma kullaniyor videolar ve filmler icin. HDMI uzerinden video kaydi alip youtube gibi sitelere upload edemiyorsunuz. PS4'de HDCP siz video kaydi yaparken kapatilabilecek ve sizde rahatca youtube gibi sitelere upload yapabileceksiniz. Anlasilmayacak bisey yok :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız