Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak

 
 
Yayımcı Akatsuki Games ve geliştirici Too Kyo Games, TRIBE NINE “Deadly Demo”yu 15-22 Ekim tarihleri ??arasında düzenlenecek Steam Next Fest: October 2024 Edition kapsamında yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Kullanıcılar , 14 Ekim TSİ 23:00 / 15 Ekim TSİ 02:00 ile 22 Ekim TSİ 07:59 / 10:59 tarihleri ??arasında, 20 saatten fazla içerikle yüksek enerjili aksiyon RPG'sini ve zorluklarını deneyimleyebilecekler.
 
Steam Next Fest sırasında, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular TRIBE NINE'ın sürükleyici dünyasını keşfedebilir, güçlü düşmanlara karşı strateji geliştirebilir ve 20 saatten fazla içerikle aşırı aksiyonu ilk elden deneyimleyebilir.
 
Her biri kendine özgü yeteneklere sahip asi gençlerden oluşan grupların yenilmez zorluklara karşı savaştığı bir dünyada geçen TRIBE NINE, sevilen Danganronpa serisinin yaratıcıları tarafından hazırlanmış sürükleyici bir hikaye ve özgün bir sanat stiline sahip. TRIBE NINE demosu heyecan verici, yüksek riskli bir macera vaat ediyor.
 
TRIBE NINE, Steam, iOS ve Android üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ancak şuan için bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Akatsuki Games Too Kyo Games Deadly Demo Steam Next Fest: October 2024 Edition aksiyon macera
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız