Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Geliştiriciliğini Tower Five ve yayıncılığını Microids ekibinin üstlendiği fotogerçekçi strateji ve simülasyon oyunu Empires of the Ants için yeni oynanış görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan video oyundan 1 saatlik içeriği bizlere sunuyor ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bu sayede görebiliyoruz.
 
Empire of the Ants konsept olarak dikkat çekiyor
 
 
 
Karınca imparatorluğuna adım atabileceğimiz ve kolonimizi en iyi şekilde yönetebileceğimiz Empires of the Ants oyununda gerçekçi ortamların ve atmosferin olduğunu söyleyebiliyoruz. Kolonimizi hayatta tutmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalacağımız oyunda etrafı keşfedebiliyor, diğer canlılarla savaşabiliyor ve kendi karınca topluluğumuzu oluşturabiliyoruz.
 
Kitap serisinden esinlenen yapım içerisinde gerçek zamanlı strateji deneyimi bizleri bekliyor. Oyunda mikroskobik olarak oluşturulmuş bir dünyaya dalış yapıyor ve konseptin gerçekten de ilgi çekici olduğunu aktarabiliyoruz. Ancak her ne kadar konsept ilgi çekici olsa da oyunun içeriği ve oynanış dinamikleri konusunda elbette oyuncuların birtakım soruları bulunuyor. Bu soruların cevabını ise oyun çıkış yaptıktan sonra öğrenebileceğiz.
 
Dinamik gece ve gündüz döngüsünün bulunduğu Empires of the Ants, 7 Kasım tarihinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız